Davetliler Haberleri

Davetliler Haberleri

Ahmet Çalık, ilk nikahlarını kıydı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, göreve başladıktan sonra ilk nikah törenlerini gerçekleştirdi.

İmamhatip Lisesinde Kutlu Doğum Programı

Karamürsel İmam Hatip Lisesi, Kutlu Doğum Haftası anma programında tüm davetlileri mest etti.

İsmail Yıldırım ve Karamürsel Ak Parti teşkilatı açılışa katıldılar

Bu gün yapılan açılış ile Mehmet İpşiroğlu'nun sahibi olduğu Beyaz Yalı Cafe Restaurant, resmi olarak hizmete girdi. Restoranın açılışına; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, AKP milletvekilleri Zeki Aygün, İlyas Şeker, Sami Çakır, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceylan , Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve davetliler katıldı. Açılışta konuşan restoran sahibi Mehmet İpşiroğlu, bu günde yanlarında olan herkese teşekkür etti.

Karamürsel'de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Karamürsel'de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı Karamürsel'de 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilk tören Anıt Alanı’nda gerçekleştirildi. Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Anıt Alanı’ndaki törenin ardından protokol üyeleri ve davetliler Amiral Karamürsel İlkokulu tarafından Karamürsel Kültür Merkezinde düzenlenen programa geçti.

Meslektaşlarımız Ahmet Akçaalan ile Emine Arı Evet Dedi

Meslektaşlarımız Ahmet Akçaalan ile Emine Arı, bir ömür boyu mutluluk için ‘evet’ dedi. Genç çifti bu mutlu günlerinde sevdikleri ve aile dostları yalnız bırakmadı Gazeteci Ahmet Akçaalan ile Mavi Kocaeli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, Emine Arı, dün Yunus Emre Nikah Salonu’nda gerçekleşen nikah töreniyle dünya evine girdi. Genç çifti bu mutlu günlerinde sevdikleri ve akrabaları yalnız bırakmadı. Katılımın yoğun olduğu nikahta; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, başkan vekili Zekeriya Özak, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, KOTO Başkanı Murat Özdağ, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ve davetliler katıldı.Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken, şahitliklerini ise başkan vekili Zekeriya Özak, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ile CHP eski İl Gençlik Kolları Başkanı Emin Andız üstlendi. Bir ömür boyu mutluluğu ‘evet’ diyen gençlerin mutluluğu görülmeye değerdi. Nikahını kıyan başkan Karaosmanoğlu, genç çifte mutluluklar dilerken, evlilikte sevgi ve saygının önemine değindi. Nikah merasimi sonrası genç çift hatıra fotoğrafı çektirerek, takı merasimine geçti. Çift balayı için Alanyayı tercih etti. Karamürsel.tv ve Buber Group ailesi olarak meslektaşlarımıza bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Karamürsel Özel Masal Dünyam Kreş Miniklerinin Muhteşem Yıl Sonu Gösterisi

Karamürsel Özel Masal Dünyam Kreş Gündüz Bakım Evinde kalan miniklerin yılsonu gösterisi, ailelerine unutamayacakları bir gösteri düzenlendi. Karamürsel Özel Masal Dünyam Kreş Gündüz Bakım Evinde kalan miniklerin yılsonu gösterisi, ailelerine unutamayacakları bir gösteri düzenlendi. Zaman zaman, minik öğrencilerin gösterileri davetlileri duygulandırdı.

İlçemiz'de Aziz Kaya Tarafından Erva Kuruyemiş açıldı

Karamürsel’in tanınmış simalarından Aziz Kaya tarafından Erva Kuruyemiş açıldı. İşyerinin açılışına katılan davetlilerle yakından ilgilenen Kaya ve ailesi Karamürsel halkına en iyi ve kaliteli hizmeti vermek amacıyla Erva Kuruyemişi açtıklarını söyledi. Din görevlilerinin yaptığı duaların ardından Erva Kuruyemiş’in açılışına katılan misafirlere şerbet ve lokum ikram edildi.

İlçemizde Türkiye Muharip Gaziler Derneği açıldı

İlçemizde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Temsilciliği’nin açılışı gerçekleştirildi. Cumhuriyet caddesi Yücel İş merkezinde faaliyet göstermeye başlayan Derneğin açılışını Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Gazi ve Şehit yakınları gerçekleştirdi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Temsilcisi Yaşar Göközkut açılışa katılan davetlilere teşekkür ederek,“Amacımız şehit ve gazi ailelerini bir arada toplamak, dayanışma ve yardımlaşmamıza sağlamaktır. Derneğimizin açılmasında büyük emekleri olan Başta Karamürsel Kamakamı Ahmet Narinoğlu ve İsmail Yıldırım’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çınar Öztürk'e muhteşem sünnet düğünü

Çınar Öztürk’e muhteşem sünnet düğünü Karamürsel’in tanınmış iş adamlarından Müteahhit Ömer Öztürk ile Fulya Öztürk’ün biricik oğulları Çınar için sünnet düğünü düzenledi. Karamürsel’in tanınmış iş adamlarından Müteahhit Ömer Öztürk ile Fulya Öztürk’ün biricik oğulları Çınar için sünnet düğünü düzenledi. Muhteşem bir düğünle erkekliğe ilk adımı atan Çınar Öztürk ve Öztürk Ailesi'ni, mutlu günlerinde dostları yalnız bırakmadılar. Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde düzenlenen sünnet düğününde Öztürk ailesi, özel günün sevincini aile bireyleri ve dostlarıyla birlikte paylaştılar. Gecede, kendisi için düzenlenen sünnet düğününde eğlenceli anlar yaşayan Çınar Öztürk’ün mutluluğu gözlerinden okundu. Gecede, canlı müzik ziyafetiyle davetliler geç saatlere kadar gönüllerince eğlenirken gecenin finalinde havai fişek gösterimiyle düğün sona erdi Buber Group Gazetecilik ve Yayın A.Ş. ailesi olarak küçük Çınar Öztürk ve tüm aile bireylerinin bu mutluluğunu paylaşıyor ve tebrik ediyoruz.

Fulacık'ta bahar şenliği çok keyifli geçti

Fulacık’ta bahar şenliği çok keyifli geçti Karamürsel Fulacıklılar Kültür Kalkındırma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 5. Geleneksel Bahar Şenliği yapıldı. Şenliğe, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Taşköprü Belediye Başkanı Orhangazi Belediye başkan vekili, siyasi parti milletvekili adayları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şenlik Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Dernek Başkanı Tahsin Uslu ve Fulacık Mahalle Muhtarı Ömer Can birer konuşma yaparak, bu tür şenliklerin, sahip olduğumuz milli ve kültürel değerlerimizin yaşatılmasının yanı sıra, birlik ve beraberliğimizin de daha da güçlenmesine vesile olduğunu kaydederek, şenliğe katılanlara teşekkür ettiler. Bahar Şenliğine katılan misafirlerin tanıtılması ve konuşmaları ardından derneğin düzenlediği çeşitli etkinliklerle coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı şenlikte konuklara çeşitli ikramlar yapılarak davetliler canlı müzik eşliğinde eğlendi. Dernek Başkanı ve Fulacık Mahalle Muhtarı şenliğe katılan, destek olan ve ilgi gösteren herkese teşekkür ettiler.

Karamürsel'de Çanakkale Şehitleri Anıldı

Karamürsel'de Çanakkale Şehitleri Anıldı Karamürsel Belediyesi Türk Sanat Müziği koro Şef Sevinç Dikici önderliğinde yönetilen koroda Karamürsel Bey Eğitim Merkezi Komutanlığı Astsubay Meslek Yüksek Okulu öğrencileri de koro ekibi ile birlikte sahne alarak birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Ayrıca öğrenciler seslendirilen eserlerle birlikte Ege yöresine özgü Zeybek gösterisi de yaparak davetlilere unutulmaz bir program sunuldu.