Buz Haberleri

Buz Haberleri

Karamürsel Ereğli balık halinde 12 ay taze balık var

Karamürselli balıkçılar: 12 ay taze balık var 1 Nisan’da balık sezonunun kapanmasıyla beraber yasaklı dönemlerde balıkların buzhane olduğu yönündeki yanlış algı nedeniyle üzüldüklerini ifade eden Karamürselli balıkçılar “12 ay boyunca taze balığımız var” diyor.

Büyükşehir’den Karamürsel’e sentetik buz pisti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’de yapılan ve içerisinde sentetik buz pisti de bulunan parkın inşaatı tamamlandı.  

Karamürsel'e çok yakıştı

Bu park Karamürsel'in havasını değiştirdi Her türlü spor branşına destekleriyle öne çıkan Büyükşehir, Karamürsel’de inşa ettiği sentetik buz pistini vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Buz gibi havada saatlerce elektrik kesilir mi?

Karamürsel’de akşam saatlerinde trafo patlaması nedeni ile buz gibi havada saatlerce elektrikler kesildi.

YENİ ALDIKLARI BUZDOLABI EVİ KÜL ETTİ

Karamürsel, 4 Temmuz Mahallesi beton yol mevkiinde bulunan Sarıçam apartmanın 8. Katında bulunan Cem Ertekin isimli kişiye ait dairede yangın çıktı.

İLÇENİN YILLARDIR YOLU YOK, AMA BUZ PATENİ YAPILACAK!

Karamürsel girişinden başlayan ve çıkışına kadar devam eden D-130 Karayolu üzerinde 23 Mayıs 2018 Tarihinde yapımı başlayan kent meydanı ve battı- çıktı projesi yıllardır yapılamazken, binlerce insan bu rezillik nedeni ile sefil oluyorken, İsmail Yıldırım müjdeyi verdi!

Dünyayı Bekleyen Büyük Tehlike Korkutuyor

En büyük buz kütlesi, Antarktika'dan kopmak üzere.

SEKA Güreşleri coşku ile başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Seka Park Altın Kemer Güreşleri bu yıl Ali Gürbüz anısına düzenledi. Seka Park Uçurtma Tepesi’nin önünde

Karamürsel'de buzlanmaya dikkat!

Karamürsel’de erken saatlerden itibaren yüksek kesimlerde yoğun, merkezi kesimler'de ise hafif şekilde başlayan kar yağışı trafiği olumsuz etkiliyor.

Valilik uyardı! Zorda kalmadıkça çıkmayın

Kocaeli Valiliği vatandaşları, kar yağışı, don ve buzlanma tarzı olaylara karşı dikkatli olmaları hususunda uyardı.

Kaza yapan Tır yolu kapattı

Karamürsel'de sabah erken saatlerde Kayacık mahallesi İzniK yolu girişi D-130 Karayolunda meydana gelen kazada, İzmit istikametinden, Yalova istikametine gitmekte olan bir tür sürücüsü aşırı sürat yüzünden

Karamürsel Devlet Hastanesi Özel Hastanelerden Daha Güzel olacak

Hastanedeki tüm yataklı servisler Sağlık Bakanlığı kalite standartlarına göre yeniden düzenleniyor. Yeni haliyle tüm hasta odaları LCD televizyon, buzdolabı

Karamürsel'de "KAR" etkisini göstermeye başladı

Karamürsel'de dün yağmaya başlayan kar yağışı nedeni ile bir çok mahallede buzlanma meydana geldi. Akşam saatlerinde evlerine gitmek için yola çıkan vatandaşlar

DİKKAT Yoğun Kar Yağışı Geliyor

Meteorolojiden uyarı; yurdun geniş kesimini etkisi altına alacak kar yağışı geliyor.

Değirmendere'de Büyük Kaza

Alınan bilgiye göre, D-130 karayolununDeğirmendere Dörtyol mevkisindeki köprülükavşakta 40 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi.

TOPLU TAŞIMA KULLANILMALI

Karla mücadele çalışmaları esnasında İl Afet Koordinasyon Müdürlüğü ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ile de iş birliği sağlanacağı belirtilirken.

KARAMÜRSEL'DE KASAPLAR MESAİDE

Karamürsel’de Kurban Bayramı'nda kurban kesenler, kestikleri kurbanlık hayvan etlerinden, kıyma çektirmek için kasaplar önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Karamürsel’de, kurban bayramının ikinci, üçüncü ve dördüncü günü sabah saatlerinden itibaren kasapların önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar kurban etlerini önce kuşbaşı, ardından kıyma çektirerek buzdolaplarına koydular. Kurban kestiren yada kendilerine kurban eti verilen vatandaşlar kurban etinin bir bölümünü, kıyma ve sucuk yaptırmak için sabahın erken saatlerinde kasapların önünde oluşan uzun kuyruklar sonunda evlerine kilolarca kıymaları paketleyerek buzdolaplarına koyarak uzun zaman kasaplara uğramayacakların belirttiler.

Karamürselli Şeyda Öğretmen için Beklenen Haber Sonunda Geldi

Karamürselli Şeyda Öğretmenin sesini duydular.Van’ın Erciş İlçesi’nde buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobilde geçirdiği trafik kazasında boynu kırılan 27 yaşındaki Karamürselli öğretmen Şeyda Bakan, sağlığına kavuşabilmek için Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) tedavi olmak istiyordu. 4 kez ameliyat olan ve 1.5 aydır hastanede yatan 3 aylık evli öğretmenin bu isteği, arkadaşları tarafından gündeme getirilip imza kanpanyaları düzenlenmiş bir çok habere konu olmuştu. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in talimatıyla Genelkurmay 2. Başkanı Yaşar Güler konuyla bizzat ilgilendi. Genç öğretmenin tedavisinin GATA’da yapılabilmesi için gerekli çalışmalara başlandı. Güler, özel kalemi aracılığıyla Şeyda Öğretmen’in eşi Mehmet Bakan ile görüşerek gerekli bilgileri aldı.

Son 20 Yılın En Soğuk Kışı Geliyor

23 Ocak'tan itibaren son 20 yılın en çetin kışı başlıyor. Belli bölgelerde 3 metre kar dahi bekleniyor. Tüm Türkiye geçtiğimiz hafta adeta buz kesti. Pazartesinden itibaren Sibirya üzerinden gelen soğuk hava kütlesi birçok ilde hayatı durma noktasına getirdi. İzmir ve Hatay gibi karla isimleri çok sık yan yana telaffuz edilmeyen iller dahi kışın başında hem karı tattı hem de soğuğu iliklerine kadar hissetti. Başta İstanbul olmak üzere 50’ye yakın ilde ise okullar tatil edildi. İstanbul -10’ları görürken Doğu illeri ise eksi 35’ lere kadar düşen hava sıcakları ile dondu.

Yarın Okullar Tatil mi ? Vali Yardımcısı Açıkladı.

SON DURUM Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün raporuna göre kar yağışı bugünle sınırlı. Öğle saatlerinden itibaren etkili olan yağışın yarına kadar devam etmesi beklenmiyor. Meteoroloji raporuna göre hava sıcaklığı en düşük 1 derece olarak ölçülecek. Bu nedenle il genelinde buzlanma beklenmediği bildirildi

Buz gibi salonu skor ısıttı: 76-44

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’ndeki tek temsilcimiz Karamürsel Gençlikspor evinde oynadığı Lüleburgaz Akademi maçını genç sporcularla oynadı. Temsilcimiz müsabakayı 76-44 kazandı.

Kaymakam: 5 yıl sonra sen de değişirsin başkan

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, yılbaşı gecesi polisleri ziyaretinde, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a “5 yıl sonra değişirsin” dedi. Narinoğlu, bu esprisi ortamı buz kestirince durumu toparlamak için bir süre uğraştı.

GÖLCÜK'TE 22 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ: 10 YARALI

Gölcük İlçesi'nde kar yağışı ve zeminin buzlanması nedeniyle 2'si TIR olmak üzere 22 araç birbirine çarptı. Kazada 9 kişi hafif yaralandı.Kaza saat 16.30 sıralarında Değirmendere Mahallesi Dörtyol mevkiinde köprüde meydana...