Doğan Çitil'den Yüreklere Dokunan Karar

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil'den Yüreklere Dokunan Karar

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil'den Yüreklere Dokunan Karar

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, aldığı anlamlı kararla toplumun gönlünde taht kurdu. Kaytazdere Belediyesi'nin Haziran ayı meclis toplantısında, Belediye Kültür Merkezi'nin şehit, gazi ve 1. derece yakınları ile yetimlere ücretsiz kullandırılması kararlaştırıldı.

Meclis Kararı Detayları:

Meclisi Teşkil Edenler:

  • Başkan: Doğan Çitil
  • Katipler: Aydın Karabulut, Alaettin Kangal
  • Üyeler: Yahya Özcan, Burhan Aygül, Nihat Çakmak, Ömer Karaca, Ömer Karabulut, Semih Tan, Nurettin Yılmaz

Toplantının 4. maddesi olarak gündeme gelen "Belediye Kültür Merkezi'nin şehit, gazi ve 1. derece yakınları ile yetimlere ücretsiz kullandırılması" konusu, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. Bu karara göre, beldede ikamet eden şehitlerin, gazilerin ve 1. derece yakınlarının (anne, baba, kardeş ve çocuk) yanı sıra yetimlerin (anne ve babası vefat etmiş) Belediye Kültür Merkezi'ni ücretsiz olarak kullanabilmeleri sağlanacak.

Başkan Doğan Çitil'in Açıklaması: Başkan Doğan Çitil, kararla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu karar, şehitlerimizin ve gazilerimizin ailelerine, yetimlerimize karşı olan sorumluluğumuzun bir gereğidir. Onlara minnettarlığımızı bu şekilde ifade etmek istedik. Belediye Kültür Merkezi'nin kapıları her zaman onlara açık olacaktır" dedi.

Meclis Üyelerinin Görüşleri: Meclis üyeleri, alınan kararın toplumda büyük bir yankı uyandıracağını ve benzer uygulamaların diğer belediyelere de örnek olacağını ifade etti. Katip Üye Aydın Karabulut ve Alaettin Kangal, kararın oy birliğiyle alınmasının, meclisin birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığının bir göstergesi olduğunu vurguladılar.

Toplumdan Gelen Tepkiler: Kaytazdere halkı, bu anlamlı karar nedeniyle Belediye Başkanı Doğan Çitil ve meclis üyelerine teşekkür ederek, alınan kararın toplumsal dayanışmayı güçlendireceğini belirtti. Özellikle şehit ve gazi aileleri ile yetimler, Belediye Kültür Merkezi'ni ücretsiz kullanma imkanının kendileri için büyük bir destek olduğunu ifade ettiler.

Bu anlamlı karar, Kaytazdere Belediyesi'nin topluma ve değerlerine olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Doğan Çitil ve ekibi, bu tür sosyal sorumluluk projeleriyle topluma katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN