Şehit Yakınları Haberleri

Şehit Yakınları Haberleri

Şehit ve gazi yakınları iftarda buluştu

Karamürsel ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü münasebetiyle şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iftar programı duygusal anlara sahne oldu.

Karamürsel'de "Gönülden Gönüle" Projesi Kapsamında 10 Aile Ziyaret Edildi

Kocaeli Valiliği tarafından yürütülen "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında, Karamürsel ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik özel ziyaretler gerçekleştirildi. Vali Seddar Yavuz'un öncülük ettiği bu proje, şehit yakınları, gaziler, öksüzler, yetimler, yaşlılar, engelliler ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı amaçlıyor.

Karamürselli şehit yakınlarından okuma programı

Karamürsel'de şehitlerimiz içİn yapılacak olan okumaya bütün halkımız davetlidir.

İlçemizde Türkiye Muharip Gaziler Derneği açıldı

İlçemizde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Temsilciliği’nin açılışı gerçekleştirildi. Cumhuriyet caddesi Yücel İş merkezinde faaliyet göstermeye başlayan Derneğin açılışını Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Gazi ve Şehit yakınları gerçekleştirdi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Temsilcisi Yaşar Göközkut açılışa katılan davetlilere teşekkür ederek,“Amacımız şehit ve gazi ailelerini bir arada toplamak, dayanışma ve yardımlaşmamıza sağlamaktır. Derneğimizin açılmasında büyük emekleri olan Başta Karamürsel Kamakamı Ahmet Narinoğlu ve İsmail Yıldırım’a çok teşekkür ediyorum” dedi.