Sizi gidi sizi yav kurnazlar!

TÜM YAZILARI SON GÜNCELLEME: 13 Şubat 2024 01:47

Karamürsel'de yine ilginç ilginç işler olmaya başladı.

Benim anlayamadığım ise bir bireyin onuru, şerefi, karakteri, gururu her şeyden öte insanlığı olan bir kişi kendisini arayan veya kendisiyle bir şekilde irtibata geçmiş bir kişinin "sen şuna destek vermeyeceksin, bunun yanında fotoğraf vermeyeceksin, sakın bununla görüşmeyeceksin, sakın iş yerine veya evine gelmek isterler gibi" yönlendirmeleri kendine söylete bilmesi nasıl bir şey benim aklım hayalim almıyor.

Allah aşkına bunu anlayan veya izah edebilen bana bir anlatsın.

Benimde bir çok dostum, arkadaşım, değer verdiğim insan var ama birinin bana bunları diyebilmesini aklım almıyor.

Bakın yapmayı zaten hiç konuşmuyorum bile.

He şunu anlarım ben birinin yeğeniyimdir, hiç bir yeteneğim yada hayatım boyunca başarılı olduğum bir işim yoktur da sadece torpil ile kıyak ile bir iş, makam yada mevkilere gelmişimdir derim ki, yahu zaten bu yerde kalmam gerekiyor ise elim mahkum yoksa bunlar beni ekmeğimden eder, suyumdan eder mecbur işi gücü bırakıp bunlarla yol yürüyeceğiz.

Hadi bunu bir minik anlarım ama hem adamım diyeceksin hem yaşıtın, oğlun, torunun yaşında bir yalakanın sana böyle şeyler demesine izin vereceksin.

O zaman seçime giren bütün adayların iyi çetere tutması gerekir. Yarın bir makama gelindiğinde kimin ne hallere düşebildiği unutmaması ve ederince değer vermesi için. Malum birileri bu bu çetereyi iyi tutup uyguluyor.

Bir de şunu anlamak mümkün değil ya o makamdayken çalıştı, yardım etti, çok emek sarf etti. Yahu memlekette makam sahiplerinin çalışmamasına, yatmasına o kadar alışmışız ki, bir idarecinin veya yardımcısının çalışması ne kadar tufanımıza gidiyor!!!

Huzur dolu ve mutlu bir hafta geçirmeniz umuduyla...

SON 5 YAZISI

Biz bu memlekette kırk kişiyiz ve birbirimizi çok iyi tanırız

02 Mart 2024 01:30

OKU

Şerefsizlik yapmayın!

22 Şubat 2024 01:22

OKU

Tebrikler Ahmet Çalık ve İsmail Yıldırım

21 Şubat 2024 10:07

OKU

Belediye Meclis Üyeleri'nin isimleri kesinleşti!

19 Şubat 2024 18:38

OKU

AK Parti Bu Sefer MHP'nin Hakkını Verecek Mi?

14 Şubat 2024 22:14

OKU