Bu Seçim Değil! Onursuzluktur!

TÜM YAZILARI SON GÜNCELLEME: 07 Şubat 2024 01:29

Bugün, Gazetemizde AK Parti Karamürsel Belediye Başkan adayı Mesut Çetinkaya'nın sahalara çıktığına dair bir haber yapıldı.

Ancak, köşe yazısına başlamadan önce şunu vurgulamak isterim: Karamürsel benim memleketim. Hiçbir siyasi parti başkanıyla bir sorunum yok. Mesut Çetinkaya'nın adaylığını duyuran ilk kişi ben oldum, hatta aynı akşam bir yerde denk geldiğimizde kendisine "hayırlı olsun" dedim, o da bana espri yaparak "bu ay telefon faturasını sana göndereceğim" dedi.

İyi Parti Balediye başkan adayı Mehmet Baş'ın ilk adaylığını ben duyurdum. Cumhuriyet Halk Partisi adayı Ahmet Çalık'ın yine adaylığını ilk ben duyurdum. Bağımsız aday Hasan Özbaş'ın yada Deva Partisi adayı Yunus Emre Katı'nın adaylıklarını yine ilk bu mecradan duydunuz. Çünkü ben ve ekibim işimizi gerçekten seve isteğe yapıyoruz.

Bu seçim, sevgili dostlar, ortalığı germeye, bel altı vurma işlerine hiçbir zaman girmedim ve girmem. Çünkü burası Karamürsel; biz görüşmüyorsak çocuklarımız, onlar görüşmüyorsa eşlerimiz birbirleriyle görüşüyorlar. Dostlar, arkadaşlar. Çarşıda pazarda gün içinde on defa denk geliyoruz. O yüzden şeref ve namus olayını seçimin içine sokmak kimseye yakışmaz. Anlayanlara öncelikle bunu belirteyim.

Şimdi eleştirilere gelelim. Mesut Çetinkaya'nın belediye fotoğrafçısını kullandığı, Ferdi'nin sürekli insanları aradığı, belediye çalışanlarını zorla programlara çağırdığı, maaşını belediyeden alan işçilerin Çetinkaya'nın yanında seçim çalışmalarını yürüttüğü iddiaları var.

Sevgili takipçilerim, eleştiriye her zaman açığım. Ancak küfür ve hakaret içeren yorumlarınızı yayınlamadığımız için serzenişte bulunmanız beyhude. Yaptığınız yorumlar bu nedenle yayınlanmaz. Altında boşuna hiç bir şey aramayın. Öyle seçimden seçime ortaya çıkan çakma sosyal medya hesapları ile boşuna uğraşmayın.Benim kimseden çekinmeyeceğimi takip eden tüm herkes çok iyi bilir.

Herkesin bir şerefi, onuru, ailesi var.

Kimse belediyeden maaş alıp üstüne işe gitmeyip iki ay rapor alamaz! Seçim için her ne taraf olursa olsun çalışmaların içinde bile isteğe yer alamaz. Zorunlu tutulduğuna dair bir kanıt olursa, inanın üstü kapalı yorumlarınız gibi değil, alenen fotoğraflar ile ortaya koyarım. Sonuçta iki ay boyunca bu seçim çalışmaları devam edecek.

Ancak, şunu göz ardı etmemek gerekir: Koskoca iktidar partisinin adayı, belediye başkan yardımcısı, belediye meclis üyeliği yapmış bir kişinin maddi ve manevi bir sıkıntı çekeceğini düşünmek komik olur.

SON 5 YAZISI

Biz bu memlekette kırk kişiyiz ve birbirimizi çok iyi tanırız

02 Mart 2024 01:30

OKU

Şerefsizlik yapmayın!

22 Şubat 2024 01:22

OKU

Tebrikler Ahmet Çalık ve İsmail Yıldırım

21 Şubat 2024 10:07

OKU

Belediye Meclis Üyeleri'nin isimleri kesinleşti!

19 Şubat 2024 18:38

OKU

AK Parti Bu Sefer MHP'nin Hakkını Verecek Mi?

14 Şubat 2024 22:14

OKU