Karamürsel Kaymakamlığından siyasi partilere duyuru

Karamürsel Kaymakamlığından siyasi partilere duyuru Karamürsel Kaymakamlığı 7 Haziran seçimleri sürecinde siyasi partilerin yapacakları yürüyüş, miting ve afiş ile pankart asacakları yerler için bildiri yayınladı buna göre MİTİNG ALANI : İLHAN ÇINAR MİTİN ALANI ; Sanat Sokağı Haricinde Kalan Kısmı (Cuma Günleri Hariç) TOPLANDI ALANI : Kayacık Mahallesi Mürsel Paşa Spor Tesisleri Önü, 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolu Caddesi üzeri Dostlar Market karşısında bulunan trafo önü. YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI; Her iki toplantı alanı için sahil yoludur. DAĞILMA GÜZERGAHI; Plaj Yolu Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi ve bu caddelerin ara sokakları. AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER : Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Karamürsel Kaymakamlığının 'Olur' vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Karamürsel Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.Karamürsel Kaymakamlığından siyasi partilere duyuru Karamürsel Kaymakamlığı 7 Haziran seçimleri sürecinde siyasi partilerin yapacakları yürüyüş, miting ve afiş ile pankart asacakları yerler için bildiri yayınladı buna göre MİTİNG ALANI : İLHAN ÇINAR MİTİN ALANI ; Sanat Sokağı Haricinde Kalan Kısmı (Cuma Günleri Hariç) TOPLANDI ALANI : Kayacık Mahallesi Mürsel Paşa Spor Tesisleri Önü, 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolu Caddesi üzeri Dostlar Market karşısında bulunan trafo önü. YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI; Her iki toplantı alanı için sahil yoludur. DAĞILMA GÜZERGAHI; Plaj Yolu Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi ve bu caddelerin ara sokakları. AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER : Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Karamürsel Kaymakamlığının 'Olur' vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Karamürsel Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Karamürsel Kaymakamlığından siyasi partilere duyuru

Karamürsel Kaymakamlığı 7 Haziran seçimleri sürecinde siyasi partilerin yapacakları yürüyüş, miting ve afiş ile pankart asacakları yerler için bildiri yayınladı buna göre

MİTİNG ALANI : İLHAN ÇINAR MİTİN ALANI ; Sanat Sokağı Haricinde Kalan Kısmı

(Cuma Günleri Hariç) TOPLANDI ALANI : Kayacık Mahallesi Mürsel Paşa Spor Tesisleri Önü, 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolu Caddesi üzeri Dostlar Market karşısında bulunan trafo önü. YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI; Her iki toplantı alanı için sahil yoludur. DAĞILMA GÜZERGAHI; Plaj Yolu Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi ve bu caddelerin ara sokakları. AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER : Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Karamürsel Kaymakamlığının 'Olur' vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Karamürsel Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR