Karamürsel AK Parti'de bayram günü kavga

Karamürsel AK Parti ilçe binasında bayram günü hareketli anlar yaşandı. AK Parti'nin geleneksel bayramlaşma programları tüm ilçelerde gerçekleşti, ancak Karamürsel'de hoş olmayan bir olay meydana geldi.

Karamürsel AK Parti ilçe binasında bayram günü hareketli anlar yaşandı. AK Parti'nin geleneksel bayramlaşma programları tüm ilçelerde gerçekleşti, ancak Karamürsel'de hoş olmayan bir olay meydana geldi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, il teşkilatının bayramlaşma programına katılmak üzere Karamürsel'e geldiler.

Talus ve Büyükakın, bayramlaşmaya ilk olarak Karamürsel ilçe teşkilatının bayramlaşma programına katıldılar. Karamürsel'deki bayramlaşma programına, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Mecit Erdoğan, Karamürsel eski Belediye Başkanı ve Büyükşehir Başkan Danışmanı İsmail Yıldırım, AK Parti Karamürsel Belediye Başkan adayı Mesut Çetinkaya ve AK Parti eski ilçe başkanı Sait Mete de katıldı.

Ancak, Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, Karamürsel İlçe Teşkilatı'nı ziyaretinde, "Bu saatten sonra kimseyi suçlamayacaksınız. Vatandaş bize muhalefette olma görevi verdi. Sandığa gelmeyen 11 bin kişiyi önümüzdeki dönemde nasıl getiririz, bu insanların gönlünü nasıl alırız, bunun çalışmasını yapacaksınız" diyerek partililere uyarılarda bulundu.

Ancak Büyükakın ve Talus ilçe binasından ayrıldıktan sonra, İsmail Yıldırım'a yakın olduğu bilinen isimlerden meclis üyesi Feridun Erturan ile SKM Başkanı Ramis Bilgiç ile Sait Mete'ye yakın olduğu bilinen isimlerden ilçe yöneticileri İsmail Olgun ve Hüseyin Cesur arasında tartışma yaşandı. Tartışma, "Sizin yüzünüzden kaybettik" şeklindeki ifadelerle başlayıp atışmaya dönüştü, teşkilatta gergin anlar yaşandı.

Olayın kavga boyutuna ulaşmadığı ancak teşkilat mensuplarını derinden etkilediği belirtiliyor. Sait Mete'nin tartışmalara karışmadığı ve tartışmanın sona ermesinin ardından ilçe teşkilatından ayrıldığı ifade ediliyor.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR