Vatandaş artık sahile tuvalet istiyor!

Karamürsel halkı, 20 yıldır yapılamayan tuvaletin artık yapılmasını istiyor. Karamürsel sahil şeridinde, yıllardır vatandaşların en büyük sıkıntılarından biri kapalı pazar yeri, diğeri ise tuvalet eksikliği.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel halkı, 20 yıldır yapılamayan tuvaletin artık yapılmasını istiyor. Karamürsel sahil şeridinde, yıllardır vatandaşların en büyük sıkıntılarından biri kapalı pazar yeri, diğeri ise tuvalet eksikliği. Özellikle ilçede spor yapanlar, sahil bandında yürüyüş yapanlar ve aileleriyle sahile gelen binlerce vatandaşın en önemli sorunu, tuvalet eksikliği. Yeni belediye başkanından, bu sorunun artık çözülmesi bekleniyor.

Karamürsel Belediyesi'nden özellikle İlhan Çınar alanı başta olmak üzere, umumi tuvaletlerin acil bir şekilde yapılması talep ediliyor. Özellikle yaşlı ve çocuklu aileler, bu büyük soruna artık bir çözüm bulunmasını istiyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Barbaros | 29 Nisan 2024 22:25

    Kordon dediğimiz yere kesinlikle yapılmalı. Yaz ayı geliyor. Aylarca insanlar sabah-akşam oraya oturmaya, piknik yapmaya gidecek. Merkeze de yapılsın tabi ki ama merkezde en azından Merkez Camii karşısında paralı tuvalet var, kafeler vs var en azından. Ama dediğim yerde hiçbir şey yok.

  • Suat | 29 Nisan 2024 10:22

    Merkezdeki Çocuk parkı yakınlarına yapılması gerekiyor

BUNLARA DA BAKIN