Karamürsel İY, Türkiye Şampiyonası'na Katılacak

Derince Suni Çim Stadı'nda oynanan U-17 Lig maçında Karamürsel İdmanyurdu, Kullar 1975 Spor ile karşı karşıya geldi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel İY, Türkiye Şampiyonası’na Katılacak

Derince Suni Çim Stadı’nda oynanan U-17 Lig maçında Karamürsel İdmanyurdu, Kullar 1975 Spor ile karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele, penaltılara kaldı ve Karamürsel İdmanyurdu, penaltılarda 4-1'lik skorla galip gelerek Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Mücadelede Büyük Heyecan

İlimizde amatör liglerin sona ermesiyle statlar genç futbolculara kaldı ve alt liglerde oynanan maçlarda büyük bir heyecan yaşanıyor. U-17 gruplarında da rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Derince Suni Çim Stadı’nda Karamürsel İdmanyurdu ile Kullar 1975 Spor arasındaki maçta takımlar üstünlük kurmak için kıyasıya mücadele verdi.

 

İlk Yarıda Denge

Maçın ilk yarısında her iki takım da pozisyon bulmakta zorlandı. İlk yarının en önemli pozisyonunda, Kullar 1975 Spor’un karşı karşıya kaldığı gol pozisyonunu, Karamürsel İdmanyurdu kalecisi Mehmet Can ayaklarıyla kurtardı.

 

İkinci Yarı ve Penaltılar

İkinci yarıda, Karamürsel İdmanyurdu ön alan baskısı ile üstünlük golünü aradı fakat istediğini alamadı. Normal süresi 0-0 sona eren maç doğrudan penaltılara geçildi. Kullarspor’un ilk iki penaltısında top direkten dönerken, üçüncü penaltı da kaçtı. Karamürsel İdmanyurdu kalecisi Mehmet Can, kritik bir kurtarışa imza attı.

 

Zafer Penaltılarla Geldi

Karamürsel İdmanyurdu, penaltılarda Muhammed Gürbüz, Orhan Saltık, Abdullah Emre Bayrak ve Mert Ali Alparslan’ın attığı gollerle 4-1'lik skorla galip geldi. Böylece Karamürsel İdmanyurdu, Türkiye Şampiyonası’na adını yazdıran taraf oldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN