Teşekkür Haberleri

Teşekkür Haberleri

Özcan Dağlı tam destek ile güven tazeledi

S.S.Altınova-Kaytazdere Kamyoncular Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurulu, 10 Mart 2024 Pazar günü saat 12.00'de kooperatif binasında gerçekleşti.

Karamürsel'den çıktı. Dünyaya adını duyurdu

Kıbrıs'ta düzenlenen Uluslararası MMA Şampiyonası'nda Karamürsel'in gurur kaynağı olan Pirge Sambo Academy'den başarılı sporcular Altay Pirge, Kerem Ali Vahap, Cem Şahut Vahap ve Adar Vargün, toplamda 4 altın madalya kazandı.

Ahmet Çalık, Tepeköy Mahallesi'nde coşku ile karşılandı

Çalık, yaptığı konuşmanın ardından, "Tepeköy Mahallemizde bizleri misafir eden hemşerilerimize ve muhtarımız Recep Şahin'e teşekkür ederiz. Tepeköy'ün yıllardır çözülemeyen sorunlarını biliyoruz ve çözmek için geliyoruz."

Karamürsel'in DEV gençleri yine galibiyet ile döndü

KARAMÜRSELBEY, ZORLU ANKARA ÇÖZÜM KOLEJİ Deplasmanından 72-65'lik Skorluk Galibiyetle Döndü

İki Ahmet, tek hedef için bir araya geldi

Karamürsel'in köklü ailelerinden, ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ahmet Çakmak, yaklaşık iki yüz kişilik ailesi ve dostları ile birlikte

Kayıp İki Lise Öğrencisi her yerde aranıyor!

ÇOK ŞÜKÜR KIZLARIMIZ BULUNMUŞTUR. GAZETEMİZİ ARAYARAK TEŞEKKÜR EDEN AİLELERİ DESTEK VEREN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN DEDİ.

Amiral ilkokulu pırıl pırıl eğitime hazır

Başlık: Karamürsel Amiral İlkokulu Yıkılan Bölüm Sonrası Hızla Toparlandı: Okul Yöneticilerinden Gece Gündüz Çalışma

Fatih Erbaş, Basiskele'de Yeni Ofisini Dualarla Açtı

Karamürsel'in tanınmış iş insanlarından Fatih Erbaş, yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşen açılış töreniyle Basiskele ofisini dualar ile açtı.

Emekli Polis Memuru Behçet Türköz İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Karamürsel ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube polis memuru Behçet Türköz, uzun yıllar süren görevinin ardından emekli oldu. Karamürsel genelinde tanınan ve sevilen Türköz, emniyet teşkilatına yaptığı hizmetlerle iz bıraktı.

Başkan Büyükakın, MHP Karamürsel'e Ziyaret Gerçekleştirdi

Başkan Büyükakın, MHP Karamürsel'e Ziyaret Gerçekleştirdi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MHP ve AK Parti ilçe başkanlıklarına ziyaretlerde bulunmak üzere Karamürsel ve Gölcük'e gitti.

Mehmet Baş, dün de biz vardık, bugün de biz varız, yarın da biz olacağız!

İYİ Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mehmet Baş'tan Niyazi Gürlek'e Teşekkür Ziyareti

Fevzi Utaş'tan taziye ziyareti

Utaş, bizleri muhabbetle karşılayan Karamürsel Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa SAĞLAM ve yönetimine teşekkür etti. 

Karamürsel Barbaros Spor Kulübü gümbür, gümbür geldi

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana büyük başarılarla adından söz ettirmeye başlayan "BARBAROS SPOR KLÜBÜ" bir çok branşta bölgenin usta isimleri ile yola çıktı. İlçede büyük bir ilgi gören ve açtığı bütün branşların hızla dolduğunu dile getiren, Barbaros Spor Kulübü yönetimi halkımıza ve geleceğimiz olan çocuklara hizmet etmek için kurduğumuz kulübümüze gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ettiler.

Kayıp oğlumuz bulunmuştur. Herkese teşekkürler

KAYIP OĞLUMUZ YAYINLANAN HABER VE BİNLERCE DUYARLI İNSAN SAYESİNDE HEMEN BULUNMUŞTUR. ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN. Kayıp oğlumuz her yerde aranıyor. Geçtiğimiz günlerde Kayacık Mahallesi Kolaylı 2 sitesi civarından alınarak Karapınar ile İhsaniye tarafına bırakıldığı iddia edilen oğlumuz aranıyor. Kayacık Mahallesi Fener yolu caddesi "KAÇAMAK BÜFE" önünde bakılan oğlumuz kahve rengi tüylü ve mor ile siyah arası dili ile insan canlısı ve kesinlikle saldırgan değildir. İsmi "KAHVE" dir. Gören yada bilgisi olanların insanlık namına 0539 399 29 38 numaralı telefona mesaj, çağrı veya Whatsapp üzerinden bilgi vermeleri rica olunur.

Tahir Büyükakın ve Sait Mete verdikleri sözleri bir bir tutuyor

Karamürsel halkı kışları büyük sorun ve kazaların yaşandığı yolun düzeltilmesi için büyük çaba gösterek, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ve Karamürsel'in ağabeyi Tahir Büyükakın'a teşekkür etti.

Karamürsel halkı başkanına vefasını böyle gösterdi!

Büyükakın'a balkonlardan proje teşekkürü Başkan Büyükakın Karamürsel ilçesi 4 Temmuz Mahallesi 101 ve 202. Caddelerde gerçekleştirilen üstyapı çalışmalarını inceledi.  

Tahir Büyükakın memleketi için verdiği sözleri bir bir tutuyor

Karamürsel'in evladı Tahir Büyükakın seçim zamanı ilçe halkına verdiği sözlerin hiç birini unutmadan, yalanlamadan, verdiği sözleri bir, bir tutmaya devam ediyor. Karamürsel İlçesi’nde de yol alt ve üstyapı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, köy yollarını daha güvenli ve konforlu bir hale getiriyor

Haluk Levent'ten Merih Demiral’a teşekkür

Karamürsel’in Dünya markası futbolcusu Merih Demiral’dan İzmir’de depremzede 300 aile için bir aylık temel gıda yardımı.

Kocabıçak Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı

Kocabıçak ailesi Anneleri merhume Adalet Kocabıçak'ın vefatı dolayısıyla cenazeye katılan ve taziyede bulunanlara teşekkür etti.

Karamürselli Merih Demiral'a Kızılay'dan teşekkür

İlimizin yetiştirdiği yetenekli futbolculardan Merih Demiral bir kez daha gönüllere taht kurdu.

CHP Kadın Kolları başkanı Hamiyet Eraslan teşekkür etti

Karamürsel'in başarılı isimlerinden CHP Kadın kolları başkanı Hamiyet Eraslan ilçede fenomen haline gelen Serkan Çetiner'e teşekkür etti.

Gülsüm Ekin halkımıza hizmet eden başımızın tacıdır

Karamürsel'de seçildiği günden bu yana yaptığı başarılı işlerle adından sık, sık söz ettiren Ak Parti ilçe kadın kolları başkanı Gülsüm Ekin ilçe halkına hizmet eden başımızın tacıdır diyerek ilçede fenomen olan otobüs şoförü Serkan Çetiner'e teşekkür etti.

Ahmet Çalık gördüğü ilgi için teşekkür etti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkan adayı Ahmet Çalık uzun yıllardır halkın sorunları ile dertlenerek büyük bir kesim tarafından tanınıyordu.

Küçük çocuklar artık güvenle okula gidecekler

Karamürsel kaymakamı Ahmet Narinoğlu büyük bir sorunu çözerek vatandaşın takdirini aldı.

İl Milli Eğitim’den Mürsel Gazi öğrencilerine Teşekkür Belgesi

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim ÇELİK, geçtiğimiz yıl Karamürsel Birincisi olan Mürsel Gazi Tiyatro Topluluğu öğrencilerine Teşekkür Belgesi gönderdi.

Tepeköy Kooperatifinden Başkan'a Teşekkür Ziyareti

S.S. Tepeköy Kalkınma Kooperatif yönetimi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.

Karapınar İlkokulundan Başkan’a Teşekkür

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım eğitime yapmış olduğu desteklere devam ediyor.

KAYDER'den Başkan'a Kahvaltı

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği (KEYDER), Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür amacıyla kahvaltı programı organize etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığından En Çok Kitap Okuyan 66 Yaşındaki Melek Namlı Küçükkara’ya Teşekkür Belgesi

52. Kütüphane Haftası kapsamında Karamürsel İlçe Halk Kütüphanesi üyesi ve 2015 yılında 125 kitap alarak en çok kitap okuduğu için