Ekrem Can Vefat etti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanı Ekrem Can vefat etti. Cenazesi bu gün defnedilecek.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Ercan Buber

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanı Ekrem Can vefat etti.

Kocaelispor yöneticisi Ekrem Can, zatürre nedeniyle geçen hafta tedavi altına alındı. Gebze’de bulunan VM Medical Park Hastanesi’ne yatırılan Ekrem Can buradan Anadolu Sağlık Merkezi’ne sevk edildi.

İş insanı, evli ve 2 çocuk babası Ekrem Can bugün sabah saatlerinde hastanede yaşamını yitirdi. Kentin sevilen isimlerinden olan Ekrem Can’ın vefatını Kocaelispor Yöneticisi Veli Başkurt sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Başkurt, “Kocaelispor yönetim kurulu üyemiz arkadaşımız dostumuz Ekrem Can vefat etmiştir.” ifadelerini kullandı.

 

NİJERYA’YA GİTMİŞTİ

Ekrem Can, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ile birlikte kasım ayı sonunda Nijerya’ya giderek futbol akademilerini ziyaret etmişti. Ekrem Can’ın, Nijerya’dan döndükten sonra sürekli vücudunda kırgınlık hissettiği, mevsimsel kırgınlık olduğunu düşündüğü, hastalığının ilerleyerek zatürreye dönüştüğü öğrenildi.

 

EKREM CAN KİMDİR?

1975 yılında Karamürsel’de doğan Merke İnşaat’ın sahibi Ekrem Can hayatını kaybetti. Can evli ve 2 çocuk babası.

CENAZESİ BUGÜN DEFNEDİLECEK 

Ekrem Can'ın cenazesi bugün ikindi ezanı sonrası Karamürsel Merkez Caminde kılınacak cenaze namazının ardından yeni mezarlığa defnedilecektir.

 

Buber Group ve Karamürsel Tv. Ailesi olarak merhuma Allah (cc) rahmet. Kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Karamürsel li | 16 Aralık 2023 11:43

    Allah RAHMET EYLESİN İNŞALLAH

BUNLARA DA BAKIN