Tehlikeli Haberleri

Tehlikeli Haberleri

Yıldırım, bu makamlar tehlikeli diyerek veda etti

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, görevini bırakırken düzenlediği "Veda Busesi" programında, makamların tehlikeli olduğunu ve 31 Mart'ta şehrin eminini seçerken dikkatli olunması gerektiğini belirterek halkı uyardı.

Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı

P&G Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı Alt Başlık: İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları Protesto Edildiği İddia Edilen Şüphelinin Tehlikeli Pozu Şok Etkisi Yarattı

Karamürsel sahil bandında tehlikeli kalabalık

Karamürsel'de son günlerde yaşanan provokasyonlara bir yenisi daha eklendi. Karamürsel Kayacık Mahallesi Fener yolu caddesi sahil bandında henüz bilinmeyen bir nedenle toplanan kalabalık gurup paniğe neden oldu... Ayrıntılar geliyor...

Aracıyla bekçiyi ezmeye kalkıştı

Değirmendere’de tehlikeli araç kullandığı için bekçi tarafından durdurulan A.M. adındaki vatandaş aracını bekçinin üzerine sürerek ayağını ezdi .

Aileler DİKKAT yeni zehir artık Kocaeli'nde

Kocaeli’de düzenlenen operasyonda, esrardan 20 kat daha tehlikeli olduğu bilinen “SKUNK” adlı uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kocaeli genelinde hızla çoğalıyor!

Kocaeli genelinde üst, üste gelen şikayetler sonrası yetkililer konuyu ele alarak bir dizi önlem almaya başladılar.

Son dakika haberi! Çok tehlikeli, mutlaka e-devlete bakın!

"BTK'dan son dakika uyarısı geldi. Vatandaşların bilgisi dışında açılabilecek hatlar yüzünden başlarının belaya girebileceğini söyledi. e-devletten sorgulayın..."

Son dakika: Bakanlık Kocaelideki o Marka dahil 64 ürüne toplatma kararı verdi! İşte Ürünler

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı evde bulunan tehlikeleri maddeleri toplatma kararı aldı. Ocaklar, mangallar, fırınlar, şarj cihazları ve gece lambalarının da içinde yer aldığı 64 farklı ürün, evlerde tehlikeli bulundu. Söz konusu ürünlere sahip olan vatandaşlardan üreticilerine başvurmaları istendi.

Dünyayı Bekleyen Büyük Tehlike Korkutuyor

En büyük buz kütlesi, Antarktika'dan kopmak üzere.

Karadeniz üzerinde tehlikeli ABD ve Rusya gerginliği

Pentagon, Karadeniz üzerinde bir Rus savaş uçağının ABD'ye ait bir askeri keşif ve gözetleme uçağına önleme yaptığını bildirdi Pentagon(ABD Savunma Bakanlığı

Zekeriya Kuzu En tehlikeli firari olarak aranıyor!

15 Temmuz darbe girişimide Erdoğan'a düzenlenen saldırıdaki en önemli isimlerden biri olan Hava Astsubayı Zekeriya Kuzu her yerde aranıyor.

İNSANLAR ARTIK ÖLÜM KORKUSU OLMADAN KARŞIYA GEÇEBİLECEKLER

Karamürsel kayacık mahallesi iznik yolu girişinde bulunan üst geçidi hiç kimse kullanamıyordu bu nedenle çok tehlikeli olmasına rağmen D-130 karayolundan karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bir çok kişi yaralanmış hatta hayatını kaybetmişti. KAZALARI ÖNLEMEK İÇİN ASANSÖR Vatandaşların mağduriyetini ortadan kaldırmak ve üst geçit kullanımını arttırmak için karamürsel belediyesi tarafından üst geçidin iki tarafınada asansörler konuluyor. KISA SÜREDE HİZMETTE Üst geçidin her iki tarafına'da koyulan asansörlerin çok kısa bir zamanda vatandaşın kullanımına sunulacağı bildirildi.

Yetişkinlere ciddi uyarı: Anne sütü içmeyin !

Anne sütü tüketimi son dönemde yetişkinler arasında da yayılmaya başlamış, adeta yeni bir 'sağlık trendi' haline gelmişti. Özellikle de vücut geliştirenler ve kanser hastaları, 'sıvı altın' diye satılan anne sütüne rağbet ediyor. BBC'nin haberine göre ise Royal Society of Medicine adlı tıp dergisi için görüşlerini kaleme alan İngiliz uzmanlar, bazı özel internet siteleri ve sosyal medya aracılığıyla satılan anne sütünün pastörize olmadığını ve tehlikeli mikroplar taşıyabileceğini söylüyor.

İsmail Yıldırıma Bilgi Verilmedi mi ?

Karamürsel Belediyesi, olumsuz rapora karşılık insanların hayatını hiçe sayıyor Karamürsel kent konutta bu kadarı da olmaz denilecek bir olaya daha imza atıldı. Geçtiğimiz aylarda Belediyelerin belirlediği asansör bakım şirket yetkilileri Karamürsel Kent Konuttaki, asansörleri denetleyerek, kullanılmasında risk görülen asansörlere kırmızı etiketler yapıştırılmış, tespit edilen uygunsuzluklar giderilmeden asansörün kullanılması tehlikelidir yazılı raporu Karamürsel Belediyesine vermesine rağmen asansörlerin hala çalışması olabilecek bir faciaya davetiye çıkartıyor.