Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık Haberleri

Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık Haberleri

MANSUR YAVAŞ'TAN KARAMÜRSEL HALKINA ÖZEL MESAJ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık'a destek vermek amacıyla özel bir mesaj paylaştı.

Ahmet Çalık sevgisi sokaklara sığmadı

Yerel seçimlere 2 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün Karamürsel Kültür Merkezinde projelerini anlattı.

Ahmet Çalık, birlikte başaracağız dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Yalakdere ve Tepeköy Mahallelerini ziyaret etti.

Çalık'ın Seçim Bürosu Açılışında Eski İlçe Başkanlarından Büyük Destek

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, seçim bürosunun açılışında eski ilçe başkanlarından büyük destek gördü.

Ahmet Çalık: Herkes Hak Ettiği Değeri Görecek

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, kendisi hakkında dolaşan "Başkan olursa insanları işten çıkaracak" dedikodularına yanıt verdi. Çalık, alnının teriyle çalışan herkesin hak ettiği değeri göreceğini vurguladı.

Ahmet Çalık, Tanıtım Programı İçin Halkı Davet Ediyor

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Tanıtım Programı İçin Halkı Davet Ediyor

Çalık, partililer ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, yerel seçim süreci hakkında görüş alışverişinde bulunmak için bugün parti örgütü ile bir araya geldi.

Ahmet Çalık, sorunları da, çözümleri de biliyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, seçim kampanyasında yerel sorunlara ve çözümlerine odaklanıyor.

Ahmet Çalık, sorunları çözmeye geliyorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere yoğun bir hazırlık içerisinde

Ahmet Çalık 2024 Yılına güven ve huzur içinde girdik

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, 2024 yılının ilk saatlerinde Karamürsel'de bir dizi etkinlik ve ziyaret gerçekleştirdi.

Geçmişte Belde olan mahallelerin suçu ne?

Cumhuriyet Halk Partisi 2019 Yılı  Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Büyükşehir Yasasıyla Karamürsel in eski beldeleri olan  Kızderbent, Yalakdere ,Dereköy ile Ereğli mahalleye dönüştürülürken

Ahmet Çalık koronavirüsü yendi

CHP Karamürsel belediye başkan adayı Ahmet Çalık, koronavirüsü yenerek taburcu oldu.

Ahmet Çalık ailesi ile birlikte oyunu kullandı

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık oyunu kullandı

Ahmet Çalık’dan Yaşlılar Haftası Mesajı

Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda, "Geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültürümüzü ve toplumsal değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, hayatımızın...

Salon Doldu, Vatandaşlar Sokaklara Sığmadı! Ahmet Çalık Proje ve Meclis Üyelerini Tanıttı

Millet İttifakı'nın Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık Proje ve Meclis Üyesi Adaylarını düzenlediği görkemli etkinlikle Karamürsel'lilere tanıttı.

Çalık, engelleri hep birlikte kaldıralım dedi

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Ahmet Çalık dedi

Karamürsel'de uzun bir süredir siyasette isminden sık sık söz ettiren, Ahmet Çalık CHP belediye başkanlığı için adaylığını resmen koydu.