Genç asker, beylik tabancası ile canına kıydı!

Altınova da görev yapan ve Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Uzman Çavuş Yusuf Yetkin evinde henüz bilinmeyen bir neden ile canına kıydı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Altınova da görev yapan ve Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Uzman Çavuş  Yusuf Yetkin evinde henüz bilinmeyen bir neden ile canına kıydı. 

Altınova İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli 24 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Yetkin, dün saat 15:00’te Yalova’nın Altınova İlçesi Subaşı Beldesi’ndeki evinde beylik tabancasıyla intihar ederek hayatına son verdi.

Uzman Çavuş Yusuf Yetkin'in ani ölümü, Adana’nın Pozantı İlçe Jandarma Komutanlığına bildirildi. Yetkililer, acı haberi Yetkin'in ailesine iletmek için Karakışlakçı Mahallesindeki baba evine gitti.

Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Bu trajik olay, kamuoyunda derin bir üzüntü ve endişe yaratırken, uzman çavuşun ailesi, arkadaşları ve meslektaşları tarafından büyük bir şokla karşılandı.

Uzman Çavuş Yusuf Yetkin’in ani ve beklenmedik ölümü, askerlik camiasında da derin bir üzüntü yarattı. Yetkin’in intiharına neyin sebep olduğu henüz netlik kazanmazken, olayın ardındaki nedenlerin aydınlatılması için titiz bir şekilde çalışmalar sürdürülüyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN