Ahmet Çalık: Herkes Hak Ettiği Değeri Görecek

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, kendisi hakkında dolaşan 'Başkan olursa insanları işten çıkaracak' dedikodularına yanıt verdi. Çalık, alnının teriyle çalışan herkesin hak ettiği değeri göreceğini vurguladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, kendisi hakkında dolaşan "Başkan olursa insanları işten çıkaracak" dedikodularına yanıt verdi. Çalık, alnının teriyle çalışan herkesin hak ettiği değeri göreceğini vurguladı.

Ahmet Çalık'ın açıklamaları şu şekilde:

"Alnının teriyle üreten, emek veren belediye personelini herhangi bir kişisel nedenle işten çıkarmayacağız. Aksine, çalışan belediye personeline hak ettiği değeri vereceğiz. Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız. Hakkımızda böyle dedikodular üretmişler. Ancak bunların hiçbiri doğru değil. Nefret dilini kendimizden uzak tutacağız.

Sevgi ekip sevgi biçeceğiz ve hiçbir ayrım yapmadan tüm Karamürselli vatandaşlar ile el ele verip birlikte Karamürsel’i kibir ve gururdan uzak bir anlayışla yöneteceğiz. İlçemizi ileriye taşıyarak her yaşta insan için yaşanır bir kent yaratacağız."

Ahmet Çalık'ın bu açıklamalarıyla, Karamürsel için adil, kucaklayıcı ve hakkaniyetli bir yönetim anlayışı vaat ettiği görülüyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • aşkın | 09 Şubat 2024 16:44

    Değişim olsun diye size oy vereceğim . İsmail'in karşısında tek kazanacak Çalık başkana oy verin.

  • Murat | 08 Şubat 2024 21:13

    İlk Defa akp li olarak oy vereceğim şimdiden hayırlı olsun baskan

  • Kadir | 08 Şubat 2024 17:25

    Sayın başkan seni takdir ediyorum CHP değil ama Ahmet çalık'a oy vereceğim bu seçimde

BUNLARA DA BAKIN