Çalık, partililer ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, yerel seçim süreci hakkında görüş alışverişinde bulunmak için bugün parti örgütü ile bir araya geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, yerel seçim süreci hakkında görüş alışverişinde bulunmak için bugün parti örgütü ile bir araya geldi. Toplantıda, seçim stratejileri ve kampanya planları hakkında detaylı bir değerlendirme yapıldı. Çalık, toplantıda yaptığı konuşmada, "Bu seçimin örgütümüz ve Karamürsel için zaferle sonuçlanacağına olan inancımız tam. İnançla, heyecanla ve özveriyle sürdürdüğümüz bu yolculukta, tüm örgütümüzün destek ve gücünü arkamızda hissediyoruz" dedi.

Toplantıya katılan ilçe örgütü üyeleri ve il başkan yardımcısı Fahrettin Salman, Çalık'a desteklerini ifade ederek, yerel seçimlerde başarı elde edilmesi konusunda kararlı olduklarını belirtti. Çalık, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, katılımcılara teşekkürlerini sundu ve seçim kampanyasının başarılı bir şekilde yürütülmesi için ortak çalışmanın önemine vurgu yaptı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN