Iklim Haberleri

Iklim Haberleri

Önce yağmur ardından kar geliyor!

Karamürsel'de Yağmur Alarmı! Kar Ne Zaman Yağacak? İşte 5 Günlük Hava Tahmin Raporu!

Çevre katliamı durdurulamıyor!

Samanlı Dağları’nda, Cengiz Holding tarafından yürütülen Karamürsel RES projesine karşı Kayınormanı Derneği ve çevreciler tarafından açılan iki davayı da sonuçlandıran Kocaeli 2. İdare Mahkemesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Karamürsel RES projesi için verilen ”ÇED olumlu” kararını iptal etti.

Hatalı denetim yapan firma ve sahibi ceza aldı

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yasaklama kararları yer aldı. Karamürsel'de 1 firmaya 1 yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verildi.  

OTOBÜSLER TIKLIM, TIKLIM

Karamürselli müzisyen yetkililere çektiği fotoğraf ile seslendi. Araba tıklım, tıklım ama korona yok?

Dünyayı Bekleyen Büyük Tehlike Korkutuyor

En büyük buz kütlesi, Antarktika'dan kopmak üzere.

Karamürselliler Yuvacık'ta şehitler için yürüdü

Sarıkamış Harekatında donarak şehit olan Mehmetçiklerimizi anmak ve manevi iklimin toplumun tüm bireyleri tarafından yaşayabilmesi için düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü

Yer Gök Kırmızı Beyaz ! 4 Milyon Kişi Yenikapı'da Tarih Yazıyor

Yenikapı'daki miting için vatandaşlar alanı tıklım tıklım doldurdu. Mehter gösterisiyle başlayan mitingde, parti liderleri sırayla konuşma yapıyor.

Karamürsel'de Kadir Gecesi

Rahmet, mağfiret ve arınma iklimi Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken Kadir Gecesi’ne kavuşmanın sevinç ve heyecanı başladı. Bu gece kutlanacak olan Kadir Gecesi için hazırlamış olduğumuz mesajları ve önemli bilgileri sizler için derledik. Peki bu gecede nasıl ibadet edilir ve nasıl dua edilir? İşte en güzel Kadir Gecesi mesajları, kandil sms mesajları, tesbih duası, namazı ve ibadetleri...