Deva Haberleri

Deva Haberleri

Selda Yavuz, Karamürsel halkını yalnız bırakmıyor

Vali Seddar Yavuz'un talimatları doğrultusunda, ilimizde Ramazan ayında darda olan kimse kalmaması için Vali Yardımcıları ve ilçe Kaymakamları dahil olmak üzere hane ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediliyor.

Karamürsel'de aday sayısı 15 oldu

Karamürsel'de yerel seçimlere sayılı günler kala adaylık süreci hızla devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı için kesin aday listesi belli oldu ve toplamda 15 aday yarışacak. İşte Karamürsel'in tüm başkan adayları:

Ahmet Çalık, emeklilerin dertlerini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık ve ekibi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim kampanyası sırasında bazı sıcak görüntüler ise insanların yüreğini ısıtıyor.

Yunus Emre Katı, Bağımsızlık Günü'nü kutladı

DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Katı, Bosna Hersek'in Bağımsızlık Günü'nü kutladı.

Çetinkaya: "Karamürsel için var gücümüzle çalışacağız"

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, ilçede yoğun bir ziyaret programıyla esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

1 Mart Vapur Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualar ile Anıldı

Karamürsel Vapur İskelesi meydanında düzenlenen törenle, 1 Mart 1958 tarihinde İzmit-Karamürsel arasında sefer yapan Üsküdar Vapuru'nun İzmit Körfezi'nde fırtınaya yakalanarak batması sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı.

Yunus Emre Katı, Olgun Ailesi için taziye mesajı yayınladı

Karamürsel DEVA Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı, bir taziye mesajı yayınladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Kiralarda Yüzde 25 Zam Sınırı Kalkabilir

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, katıldığı programda yaptığı açıklamalarda kiralarda uygulanan yüzde 25'lik zam sınırının devam edip etmeyeceği konusuna değindi.

Yunus Emre Katı, Makedonya ile İş Birliği Görüşmelerinde

Karamürsel DEVA Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı, Makedonya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Enver Hüseyin'i Ekonomi Zirvesi'nde misafir etti.

Büyük Karamürsel TV, Klas Medya TV olarak isim değiştirdi

Karamürsel'de geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen ve beğeni toplayan Büyük Karamürsel TV, isim değişikliğine giderek artık Klas Medya TV olarak yayın hayatına devam edeceğini duyurdu. İşte firma yetkilileri tarafından yapılan açıklama:

Karamürsel DEVA Partisi meclis üyeleri açıklandı

DEVA Partisi meclis üyesi aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre açıklanan adayların isimleri;

Karamürsel'de İçme suyu Arıtma Tesisi

Karamürsel ilçesindeki içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisi ve Su İletim Tüneli inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Yunus Katı, Karamürsel halkına bir ilki yaşatacağız

Karamürsel'de Deva Partisi Adayı Yunus Emre Katı, Seçim Çalışmalarına Özveriyle Devam Ediyor Karamürsel Deva Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı

Karamürsel Sineması Vizyondaki Filmler

Karamürsel Sineması, gençlerden çocuklara ve ailelere hitap eden bir sinema salonu olarak, ilçe halkına hizmet sunmaya devam ediyor.

Vali Yavuz, Karamürsel'de Gönül Köprüsü Kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, devletin sıcak elini hissettirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonları yoğun programları sebebiyle gerçekleştirdiği ziyaretlerine, hafta içi ise eşi Selda Yavuz Hanımefendi ve Vali Yardımcıları ile birlikte devam ediyor.

Deva Partisi Belediye Başkan Adayı: Yunus Emre Katı

Karamürsel'in siyasi arenasına dinamizmiyle adım atan Yunus Emre Katı, Deva Partisi'nin belediye başkan adayı olarak halkın karşısına çıkıyor. Peki, Yunus Katı kimdir?

İmdat Karadağ, Altınova'ya Değer Katmaya Devam Ediyor

İmdat Karadağ, Altınova'ya Değer Katmaya Devam Ediyor: Aqua Park Otel Geliyor

Kaytazdere'de AK Parti Aday Belirsizliği Devam Ediyor

Kaytazdere'de AK Parti içerisinde aday belirsizliği devam ediyor. Tek aday olarak çıkan Ercan Reyhanlı'nın hala neden aday adayı olduğu merak konusu. Seçimlere kısa bir süre kala adayın kesinleşmemiş olması, partinin içinde soru işaretlerine neden oluyor.

Yunus Emre Katı kandil mesajı

Karamürsel Deva İlçede dengeleri değiştirecek

Karamürsel'de DEVA Partisi İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe: "Yoğun İlgi ve Büyük Destekle Projelerimize Odaklanıyoruz"

Karamürsel'e Yeni Bir Soluk Geliyor

Daha güzel bir Karamürsel için çalışacağız. Tüm vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bize güvensin. Artık Karamürsel’in beklemeye tahammülü yok. Sözüm olsun Karamürsel’in en sevilen ve çalışan başkanı olacağım.

Ali Babacan Karamürsel'de esnafı ziyaret etti

Ali Babacan Ziyaret Ediyor: Demokrasi ve Atılım Partisi Karamürsel'de Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Et Fiyatlarındaki Artış Devam Ediyor: Son 2 Ayda Öne Çıkan Zam Oranları

Ülkemizde et fiyatlarındaki artış trendi devam ediyor. Son 2 aylık dönemde dana eti fiyatlarına önemli zamlar uygulanmış durumda. İşte bazı et ürünlerindeki zam oranları:

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Karamürsel'e geliyor

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, 26 Ocak Cuma günü Karamürsel'e ziyaret gerçekleştirecek.

Zafer Partisi, Karamürsel İlçe Başkanlığına İdris Kılıçaslan'ı Atadı

Zafer Partisi, Kocaeli ilçe teşkilatlarında devam eden atama sürecini sürdürüyor. Parti, son olarak Karamürsel İlçe Başkanlığı görevine İdris Kılıçaslan'ı getirdi.

BTP Karamürsel'de belediye başkan adayı çıkardı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP), Karamürsel Belediye Başkan Adayı Hasan Sevim'in liderliğinde devam eden çalışmalarını sürdürüyor.

Yunus Katı, çalışan gazeteciler gününü kutladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bir açıklama yapan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Yunus Katı

Katı, üretimin destekçisi olacağız

Deva Partisi İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe, Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Katı ve İlçe Yöneticisi aynı zamanda Ziraat Odası Yöneticisi Cevat Sarı, Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci'yi ziyaret etti.