Deva Haberleri

Deva Haberleri

Karamürsel’de Doğru Tercih, Doğru Gelecek!

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, gençlere yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Üniversite tercihi yapacak öğrenciler için danışmanlık hizmeti başlatan Başkan Çalık, tüm gençleri hafta içi her gün 14:00 ile 15:00 saatleri arasında Karamürsel Belediyesi'ne davet etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Düzenlendi

Karamürsel, 15 Temmuz 2024 - Karamürsel'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında anma programı gerçekleştirildi. Etkinlik, Mürsel Alp Anıtı önünde yapılan dua ile başladı ve ardından Karamürsel Atatürk Anıtı önünde devam etti.

Karamürsel'de Jandarma Denetimleri Sürüyor

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'un talimatları doğrultusunda, Karamürsel Kaymakamlığının koordinasyonunda "Orman Yangınlarının Önlenmesi Amacıyla Alınan Tedbirler" kapsamında Karamürsel Jandarma Devriye Ekipleri

Karamürsel Belediyesi'nden Sağlık İçin İlaçlama Çalışmaları

Belediye yetkilileri, vatandaşların rahat bir yaz dönemi geçirmesi ve bulaşıcı hastalıkların önlenmesi için ilaçlama çalışmalarının titizlikle sürdürüleceğini belirtti. Karamürsel Belediyesi, halkın sağlığını korumak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor.

Karamürsel'in Yiğidi Hüseyin Gümüşalan Tarih Yazmaya Devam Ediyor

2024 yılı 30. Gönen Sebepli Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri sona erdi. Finalde Hüseyin Gümüşalan ile Feyzullah Aktürk karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan güreşler, izleyicilerden uzun süre alkış aldı.

Kocaeli Valiliği Uyardı: Sıcaklıklar Artmaya Devam Ediyor

Kocaeli Valiliği, artan sıcaklıklar konusunda vatandaşlara önemli bir uyarıda bulundu. Valilikten yapılan açıklamada, sıcak havalara karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.

Karamürsel'de facia göz göre göre geliyor!

Karamürsel'de yıllardır alınmayan önlemler ve göz ardı edilen büyük sorunlar, tek tek ortaya çıkmaya başladı ve her geçen gün artarak devam ediyor.

Belediye Başkanı Çalık'tan Güreşçilere Destek

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Karamürsel'in en büyük marka değeri olan tarihi güreşi ve tarih yazan güreşçileri yalnız bırakmıyor ve desteklemeye devam ediyor

Başkan Fazlaca, Can Dostlarımızın Yanındayız

Marmara Bölgesi’nin ilk ve tek Kompost ve Sokak Hayvanları Mama Üretim Merkezi, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, tesiste üretim kapasitelerinin arttığını belirterek, “Sokaktaki canlarımız için bir günde 70 kilo mama üretiyoruz.” dedi.

Altınova’da Marketlere Sıkı Denetim

Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği'ne bağlı ekipler, stokçuluğun ve fahiş fiyat artışının önüne geçmek için denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Ahmet Çalık'tan spora ve sporcuya tam destek

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, sporun ve sporcuların yanında durmayı sadece lafta değil, icraatta da göstermeye devam ediyor. Son olarak, CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 1. Etap Manavgat Yağlı Güreşleri'nde Küçük Orta Büyük Boy 1.'si olan pehlivanımız Sinan Yıldız'ı başarılarından dolayı yürekten tebrik ettiğini belirtti. 

Pirge Sambo Academy Dünya Şampiyonları Yetiştirmeye Devam Ediyor

Pirge Sambo Academy, dünya şampiyonları çıkarmaya devam ediyor. Okulun hocası Altay Pirge, büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Son olarak Hollanda'da düzenlenen müsabakalarda Huzeyfe Bulut ve Muaz Bulut, Avrupa'nın en prestijli şampiyonasında 3 altın ve 1 bronz madalya kazandılar.

Selda Yavuz, Karamürsel halkını yalnız bırakmıyor

Vali Seddar Yavuz'un talimatları doğrultusunda, ilimizde Ramazan ayında darda olan kimse kalmaması için Vali Yardımcıları ve ilçe Kaymakamları dahil olmak üzere hane ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediliyor.

Karamürsel'de aday sayısı 15 oldu

Karamürsel'de yerel seçimlere sayılı günler kala adaylık süreci hızla devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı için kesin aday listesi belli oldu ve toplamda 15 aday yarışacak. İşte Karamürsel'in tüm başkan adayları:

Ahmet Çalık, emeklilerin dertlerini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık ve ekibi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim kampanyası sırasında bazı sıcak görüntüler ise insanların yüreğini ısıtıyor.

Yunus Emre Katı, Bağımsızlık Günü'nü kutladı

DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Katı, Bosna Hersek'in Bağımsızlık Günü'nü kutladı.

Çetinkaya: "Karamürsel için var gücümüzle çalışacağız"

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, ilçede yoğun bir ziyaret programıyla esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

1 Mart Vapur Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualar ile Anıldı

Karamürsel Vapur İskelesi meydanında düzenlenen törenle, 1 Mart 1958 tarihinde İzmit-Karamürsel arasında sefer yapan Üsküdar Vapuru'nun İzmit Körfezi'nde fırtınaya yakalanarak batması sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı.

Yunus Emre Katı, Olgun Ailesi için taziye mesajı yayınladı

Karamürsel DEVA Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı, bir taziye mesajı yayınladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Kiralarda Yüzde 25 Zam Sınırı Kalkabilir

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, katıldığı programda yaptığı açıklamalarda kiralarda uygulanan yüzde 25'lik zam sınırının devam edip etmeyeceği konusuna değindi.

Yunus Emre Katı, Makedonya ile İş Birliği Görüşmelerinde

Karamürsel DEVA Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı, Makedonya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Enver Hüseyin'i Ekonomi Zirvesi'nde misafir etti.

Büyük Karamürsel TV, Klas Medya TV olarak isim değiştirdi

Karamürsel'de geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen ve beğeni toplayan Büyük Karamürsel TV, isim değişikliğine giderek artık Klas Medya TV olarak yayın hayatına devam edeceğini duyurdu. İşte firma yetkilileri tarafından yapılan açıklama:

Karamürsel DEVA Partisi meclis üyeleri açıklandı

DEVA Partisi meclis üyesi aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre açıklanan adayların isimleri;

Karamürsel'de İçme suyu Arıtma Tesisi

Karamürsel ilçesindeki içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisi ve Su İletim Tüneli inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Yunus Katı, Karamürsel halkına bir ilki yaşatacağız

Karamürsel'de Deva Partisi Adayı Yunus Emre Katı, Seçim Çalışmalarına Özveriyle Devam Ediyor Karamürsel Deva Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı

Karamürsel Sineması Vizyondaki Filmler

Karamürsel Sineması, gençlerden çocuklara ve ailelere hitap eden bir sinema salonu olarak, ilçe halkına hizmet sunmaya devam ediyor.

Vali Yavuz, Karamürsel'de Gönül Köprüsü Kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, devletin sıcak elini hissettirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonları yoğun programları sebebiyle gerçekleştirdiği ziyaretlerine, hafta içi ise eşi Selda Yavuz Hanımefendi ve Vali Yardımcıları ile birlikte devam ediyor.

Deva Partisi Belediye Başkan Adayı: Yunus Emre Katı

Karamürsel'in siyasi arenasına dinamizmiyle adım atan Yunus Emre Katı, Deva Partisi'nin belediye başkan adayı olarak halkın karşısına çıkıyor. Peki, Yunus Katı kimdir?