Başkan Fazlaca, Can Dostlarımızın Yanındayız

Marmara Bölgesi'nin ilk ve tek Kompost ve Sokak Hayvanları Mama Üretim Merkezi, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, tesiste üretim kapasitelerinin arttığını belirterek, 'Sokaktaki canlarımız için bir günde 70 kilo mama üretiyoruz.' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

“Can Dostlarımızın Yanındayız”

Marmara Bölgesi’nin ilk ve tek Kompost ve Sokak Hayvanları Mama Üretim Merkezi, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, tesiste üretim kapasitelerinin arttığını belirterek, “Sokaktaki canlarımız için bir günde 70 kilo mama üretiyoruz.” dedi.

“Bir Günde 70 Kilo Mama Üretiyor”

Tersanelerin artık yemeklerinden üretilen kedi ve köpek mamalarının, ilçede sokak hayvanlarını besleyen engelli vatandaşların evlerine teslim edildiğini açıklayan Başkan Fazlaca, “Biz büyük bir aile olacağımızı belirtmiştik. Bu doğrultuda üretimde artış sağlanan Kompost ve Sokak Hayvanları Mama Üretim merkezimizde kedi ve köpekler için üretilen mamalara, vatandaşlarımızdan ciddi talep almaktayız. Tesisimiz şu an bir günde ortalama 60-70 kilogram mama üretebilmektedir. İlçemizde yaşayan engelli bireylerimizin de evlerine sokak hayvanları için mama götürüyoruz. Tesisimizde bahçeler ve saksılar için gübre üretimi de aralıksız devam ediyor.” dedi.

“Tesisimizin Kapısı Tüm Vatandaşlarımıza Açık”

Altınova’da tesisin kapısının herkese açık olduğunu vurgulayan Başkan Fazlaca, “Özellikle son günlerde sokak hayvanlarının uyutulması gibi bir konu gündemdeyken, biz sokaktaki canlarımız için elimizden gelen tüm imkanları seferber etmeye devam edeceğiz. Altınova Kompost ve Sokak Hayvanları Mama Üretim Merkezimizin kapısı tüm vatandaşlarımıza açıktır.” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN