İsmail Yıldırım'a gider ayak soğuk duş!

Karamürsel AK Parti'nin başarı ilçe başkanı Sait Mete ile nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü şahsen sorunu olan belediye başkanı, Yıldırım ne AK Parti genel merkezinin kendisine yaptığı ikazları umursamış

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

AK Parti ilçe başkanı Sait Mete'nin Belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa etmesi sonrasında dün akşam ilçe Başkan Vekili Mecit Erdoğan başkanlığında yapılan haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına çok uzun bir aradan sonra sürpriz bir isim katıldı.

UZUN BİR ARADAN SONRA YILDIRIM'I GÖRÜNCE ŞAŞIRDILAR

Karamürsel AK Parti'nin başarı ilçe başkanı Sait Mete ile nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü şahsen sorunu olan belediye başkanı, Yıldırım ne AK Parti genel merkezinin kendisine yaptığı ikazları umursamış, nede AK Parti teşkilatını kaile almadan İlçe Başkanı Sait Mete'ye ağır ithamlarda bulunmaya devam etmişti. AK Partiye geçmeden öncede AK Parti için çok ağır söylemleri ve iddiaları olan Yıldırım'ın yaptıkları ve söyledikleri AK Parti ailesinde her zaman tepkilere neden olmuştu.

Yıldırım, AK Parti ilçe başkanı Sait Mete'nin düzenlediği haftalık yönetim kurulu toplantılarına şahsi kim ve nefretinden ötürü çok zorunlu kalmadıkça katılmamıştı. Uzun bir aradan sonra dün katıldığı toplantıda takıntığı tutum ve davranışlar karşısında dayanamayan bir AK Partili Yıldırım'ı ağır bir şekilde eleştirildiği sessiz kalmayarak gerçekleri yüzüne karşı söylediği dile getirildi. Karamürsel AK Parti ilçe binasının toplantı salonunda bir anda ortamın buz kesildiği bildirildi. 

YILDIRIM'A SOĞUK DUŞ

Yılllardır makamına olan saygıdan ötürü AK Parti teşkilatlarına ve son olarak ilçe başkanlarına karşı yapılanlara susmak zorunda kalan partililer artık sessiz kalmayarak seslerini yükseltmeye başladığı görüldü. 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 5

  • Serdar kara | 07 Aralık 2023 16:59

    Samimiyetsiz bir başkan karamurseli işine gelen mutahite sesbes çekti buranın mutahitlerin canıni okudu artık gitsin

  • Gerçek bir akp li başkan olsun | 06 Aralık 2023 21:56

    Gerçek bir akp li başkan olsun

  • Saffet | 06 Aralık 2023 18:17

    Karamurselde değişim şart belediye içi de değişmeli kökten değişmeli

  • Karamürselli | 06 Aralık 2023 17:20

    Reisi düşünerek AK parti içinde kavga var denilmesin diye sessiz kalınmıştır yoksa kimdir İsmail Yıldırım ruhen AK partili QGNW değildir

  • Makam? | 06 Aralık 2023 11:12

    ''Makamına olan saygıdan ötürü'' demeyelim. Neden sessiz kaldıklarını biliyoruz. Şimdi yeni başkan kim olursa, ona da aynı şekilde görev süresi boyunca ''sessiz kalacaklar.'' Yazık gerçekten, dünyalık 3 kuruşluk menfaat için insanların yanında eğilip bükülüyorsunuz ya.

BUNLARA DA BAKIN