Saitmete Haberleri

Saitmete Haberleri

AK Parti bu Pazar adaylarını açıklıyor

AK Parti belediye başkan adaylarını bu pazar açıklıyor. Kocaeli Belediye başkanı olarak Tahir Büyükakın gösterilirse, Karamürsel'de Büyükakın'ın en iyi çalışabileceği iki adayın ismi kesin gibi gözüküyor. Bu adaylardan ilk sırayı Fevzi Utaş alırken, ikici olarak Sait Mete'nin aday gösterileceği kulislerde konuşuluyor!

İsmail Yıldırım'a gider ayak soğuk duş!

Karamürsel AK Parti'nin başarı ilçe başkanı Sait Mete ile nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü şahsen sorunu olan belediye başkanı, Yıldırım ne AK Parti genel merkezinin kendisine yaptığı ikazları umursamış

Karamürsel siyasetinde tüm dengeler değişti

Ak Parti Karamürsel ilçe başkanı Sait Mete, üç yıldır başarılı bir şekilde yürüttüğü ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek belediye başkanlığı için resmen adaylığını açıkladı.

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne yeni doktorlar geliyor

Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete, ilçede yaşanan ve uzun süredir devam eden sorunlarını bir, bir çözmeye devam ediyor.

Ak Partili başkan belediye başkanlığı için istifa edecek mi?

Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete yaklaşan belediye başkanlığı seçimlerinde Karamürsel Belediye Başkanlığı için Ak Parti ilçe başkanlığından istifa edecek mi? Önümüzdeki günlerde belli olacak.

İsmail Yıldırım’a BASIN uyarısı!

Kocaeli Barış Gazetesi'nin edindiği bilgilere göre İsmail Yıldırım'a basın yasağı getirildi.

Sait Mete ve İsmail Yıldırım gerilimi bitmiyor!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete arasında yaşanan gerilim her geçen gün büyüyerek devam ederken, haftalar önce gerilimin AK Parti Genel Merkeze hatta Recep Tayyip Erdoğan'a kadar iletildiğini yazmıştık. Son gelişmeler sonrası Ankara'dan bir ekip gönderildiği dile getirildi.

Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür günbür geliyor

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür, gümbür geliyor. Karamürsel gündeminde son günlerde yaşanan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı

İsmail Yıldırım Sait Mete'yi fena kafaya takmış!

İsmail Yıldırım hafta sonu Bugün Kocaeli Gazetesini Karamürsel'e davet ederek  Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi şikayet etti. Tabiri caiz ise AK Parti'den "SARI ÖKÜZÜ" istedi.

Eski başkanlar Karamürsel'de bir araya geldiler

Ak Parti’nin 12 eski ilçe başkanı bu kez Karamürsel’de bir araya geldi. Bugün bir çoğu farklı görev iş hayatında olan 12 eski ilçe başkanının ziyaret trafiği devam ediyor.

Yılların Özlemine Tahir Büyükakın son verdi

Haluk Levent’le yaz neşesi Kocaeli’nin 12 ilçesini kapsayarak vatandaşları kültür, sanat ve eğlenceyle buluşturacak yaz neşesi etkinliklerinde, Ece Seçkin ve Haluk Levent sahne alacak.  

Tahir Büyükakın, Karamürsel'i baştan inşa ediyor!

Karamürsel'in evladı, Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın ilçeyi adeta sil baştan baştan aşağı yeniliyor. Karamürsel'e 15 yıldır çivi dahi çakılmamış olması nedeni ile projeler biraz aksasa da, ilçe halkı ve esnafı yapılan hizmetlerden ötürü çok memnun.

Karamürsel küllerinden tekrar doğuyor!

Karamürsel AK Parti ilçe başkanı Sait Mete seçildiği günden bu yana adeta arı gibi çalışmalarına devam ediyor.

Karamürsel'de reklam değil, artık iş yapılıyor

Başkan Mete, battı çıktı projesini incelesi AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, D-130 Karayolu Karamürsel Otogar ve Kent Meydanı

AK Parti’de korkutan şema!

Herkesle temaslı çıktı Koronavirüse yakalanan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker büyük kongrede katılmadı. Ancak onun temas ettiği AK Partili yöneticilerin kongreye katıldığı ortaya çıktı.

Ak Parti ilçe başkanı bayrağı çarşının göbeğine astı

Ak Parti Karamürsel ilçe teşkilat binasına Türk ve Azerbaycan bayrakları asıldı

Başkan böyle yaparsa!

Karamürsel’de geçtiğimiz günlerde aşure dağıtan Ak Parti ilçe başkanına vatandaşlar sitem etti.