Karamürsel Erzurumlular Derneği'nde 500 Yıllık Gelenek

Karamürsel Erzurumlular Derneği'nde 500 Yıllık Gelenek: 1001 Hatim Duası Coşkusu!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel Erzurumlular Derneği, 500 yıllık köklü bir gelenek olan 1001 hatim duası programını düzenledi. Federasyon başkanı, dernek başkanı, siyasi parti temsilcileri ve MHP teşkilat başkanının katılımıyla gerçekleşen etkinlik, cemaatin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Derneklerin geneleksel olarak düzenlediği her hafta bir dernek lokalinde organize edilen 1001 hatim programının bu seferki adresi Karamürsel Erzurumlular Derneği oldu. Programa, dernek başkanı İsmail Karagöz önderlik etti. Katılımın yoğun olduğu etkinlikte, Dernek Başkanı Federasyon Başkanı, Karamürsel Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı, Karamürsel AK Parti Belediye Başkan Aday Adayları ve Karamürsel MHP Teşkilat Başkanı da yer aldı.

Programın öncülüğünü üstlenen Federasyon, her hafta farklı bir dernekte düzenlenen 1001 hatim programıyla geleneksel kültürleri yaşatmaya devam ediyor. Programda okunan hatimler ve yapılan duaların Yüce Mevla tarafından kabul edilmesi temennisinde bulunuldu.

Dernek başkanı İsmail Karagöz'e ve yönetimine programdan ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden katılımcılar, bu tür etkinliklerin toplumun birlik ve beraberliğine katkı sağladığını ifade ettiler.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN