Karamürsel'de Triatlon Lig Yarışları Nefes Kesti

Karamürsel Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliğiyle Karamürsel'de düzenlenen Bölgesel Triatlon Ligi yarışları, heyecan dolu anlara sahne oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel’de Triatlon Lig Yarışları Nefes Kesti

Karamürsel Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliğiyle Karamürsel’de düzenlenen Bölgesel Triatlon Ligi yarışları, heyecan dolu anlara sahne oldu. Karamürsel ve çevre illerden yoğun ilgi gören organizasyon, Karamürsel'de ilk kez Altınkemer Plajı'nda gerçekleştirildi.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.Programa Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Başkan Yardımcısı İlkay Kaya, CHP İlçe başkanı Anıl Aksu, Basın Yayın ve Halkla ilişkiler müdürü Bilgütay Bağdat ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, “Karamürsel’de ilk kez yapılan bu organizasyon bizler için gurur verici bir durum. Bu harika organizasyonda emeği geçen başta Türkiye Triatlon Federasyonu temsilcileri, Özcan Özalgın Yüzme Havuzu antrenörleri ve yarışmaya katılan tüm sporculara gösterdikleri ilgi ve emekleri için teşekkür ederim,” dedi.

Bölgesel Triatlon Ligi 3. Bölge 2. Etap yarışmaları, ilk olarak M1 (2015-2014) grubu ile başladı. Ardından M2 (2013-2012) grubu, M3 (2011-2010) grubu, Yıldız ve Genç kategorileri ile devam etti. Altınkemer Plajı'nda denize girip sırasıyla 100 metre, 200 metre ve 400 metre yüzen sporcular, denizden çıkıp değişim istasyonuna gelerek kıyafetlerini giydi ve Karamürsel sahil kısmında koşularına devam ederek yarışmayı bitiş noktasında tamamladılar.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN