Ramazan'ın ilk gününde kan gövdeyi götürdü

Sabahın erken saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi'nde meydana gelen olayda, bir taksi durağının önüne araçlarını bırakan kişiler, taksi şoförü Şükrü Ç. tarafından uyarıldığı iddia edildi. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Sabahın erken saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi'nde meydana gelen olayda, bir taksi durağının önüne araçlarını bırakan kişiler, taksi şoförü Şükrü Ç. tarafından uyarıldığı iddia edildi. Ancak araçlarını çekmeyen bu kişiler yine aynı taksi durağında bulunan Medeni Y. arasında yine arçlarını çekmemeleri ve trafiğin sıkışması yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle iddiaya göre Karamürsel'de bir şantiyede çalıştıkları belirtilen 06 Plakalı araçları ile hatalı park yapan araç sürücüsü ve araçta bulunan 5 kişi, taksi durağında bulunan Medeni Y.'ye saldırdı. Yaklaşık 20 dakika süren kavga sırasında bir kişi ağır bir şekilde başından yaralandı ve kanlar içinde yerde kaldı. Bir kişi ise omzundan bıçaklanarak yaralandı. Yerdeki yaralıya çevredeki esnaf pansuman yaparken, olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaralıları Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

Olayın ardından emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler inceleme başlattı. Kanlı kavga, Ramazan'ın ilk gününde Karamürsel'de endişe ve tedirginlik yarattı. Öte yandan çevrede bulunan esnaflar aynı kişilerin bir süredir taksi durağı ve dönüşleri etkilediğini bilmelerine rağmen aynı yere araçlarını bırakarak defalarca sorun yaşamalarına rağmen hiç bir ikazı umursamadıkları ve yine bildikleri gibi yaparak araçlarını gelişi güzel bıraktıkları iddia edildi. 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Rahmi | 13 Mart 2024 10:52

    emniyeti arıyorsun bilerek olay bitince geliyorlar uzaktan felan izliyorlar heralde.

  • Murat | 11 Mart 2024 23:01

    Emniyet uyumaya devam kural kanun Karamürsel de ne gezer yol kenarlari park yeri duraklar park yeri uyumaya devam

BUNLARA DA BAKIN