Karamürsel'de güreş ve güreşçiler küllerinden doğuyor

Karamürsel, güreş ve güreşçileriyle hem ülke çapında hem de dünya genelinde büyük bir marka değeri taşıyan bir bölge olarak, adeta fabrika ayarlarına geri dönmeye başladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel, güreş ve güreşçileriyle hem ülke çapında hem de dünya genelinde büyük bir marka değeri taşıyan bir bölge olarak, adeta fabrika ayarlarına geri dönmeye başladı. Uzun yıllardır eksik olan birlik ve beraberlik ruhu, Karamürsel'de yeniden canlandı. Uzun bir zamandır Karamürsel'de güreş camiasının üzerine çöken karabulular nedeni ile "Bu senin güreşçin, bu benim güreşçim" düşüncesi tamamen ortadan kalktı. İlçe esnafı ve halkı, güreşçilerini ayırım yapmaksızın bağrına basarak büyük bir destek gösterdi.

Güreş camiasının yakından tanıdığı Karamürsel'in büyük ustalarından Halil Bağdat, ilçede tekrar başlayan ve giderek yayılan birlik ve beraberlik temasını sosyal medya hesabı üzerinden gündeme getirerek büyük ilgi topladı. Bağdat'ın yaptığı paylaşımlar, binlerce vatandaş tarafından izlendi ve beğenildi, yüzlerce kişi tarafından mesajlarla desteklendi. Bu paylaşımlar, özellikle Karamürsel'de ve genel olarak güreş camiasında büyük yankı uyandırdı.

Karamürsel'de, başta belediye başkanı Ahmet Çalık olmak üzere, iş insanları ve vatandaşlar, güreşçilerle yeniden bütünleşmeye başladı. Bu süreç, gün geçtikçe büyüyerek devam ediyor ve ilerleyen dönemde daha da güçlenmesi bekleniyor. Güreşçilerin başarısı ve Karamürsel'in bu alandaki yeniden yükselişi, ilçenin her kesiminden yoğun bir destek görüyor.

Karamürsel, güreş sporunda eski parlak günlerine dönme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu gelişmeler, ilçenin marka değerini daha da artırırken, güreş camiasının da bir araya gelmesine vesile oluyor. Karamürsel halkı, güreşçilerini destekleyerek, onlarla gurur duyduklarını her fırsatta gösteriyor. Bu güçlü birliktelik, Karamürsel'in güreş alanında bir kez daha zirveye çıkmasını sağlayacak gibi görünüyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • ÜSTÜN41 | 11 Haziran 2024 14:37

    HEPSİ KARAKTERLİ DÜZGÜN KARDEŞLERİMİZ ALLAH HEPSİNE DERMAN VERSİN KATKIDA BULUNAN HERKEZDEN DE ALLAH RAZI OLSUN .

BUNLARA DA BAKIN