Büyükakın'a Tepki: 'Sesimizi Neden Duymuyorsun?'

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a seslenen vatandaşlar, hizmetlerin eziyete dönüştüğünü dile getiriyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Vatandaşlardan Başkan Büyükakın'a Tepki: "Sesimizi Neden Duymuyorsun?"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a seslenen vatandaşlar, hizmetlerin eziyete dönüştüğünü dile getiriyor. Gölcük-Çayırova arasında çalışan ve Osmangazi Köprüsü’nü kullanan 700 numaralı hattı kullanan yolcular, haftalardır klimasız otobüslerle 35 derece sıcakta yolculuk yapmaktan şikayetçi.

Sefer sayısının artırılması ve otobüslerdeki klimaların çalıştırılması yönündeki taleplerine yanıt alamayan vatandaşlar, 700 numaralı hat otobüslerinin hizmet değil eziyet sunduğunu belirtiyor. Son günlerde otobüslerin saat başı çalışması nedeniyle, vatandaşlar güneşin altında duraklarda beklemek zorunda kalıyor.

Vatandaşlar, "Klimalı odalarda hat planlaması yapanlar, bizim halimizden anlamıyor," diyerek yaşadıkları mağduriyeti vurguluyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 4

  • Emir | 13 Haziran 2024 13:19

    İbrahim Taşçı kardeşim. Yapmıyor işte yapmıyor. Zamanı geldi. Geldi. Geldi. Hatta zamanı geçeli yıllar oluyor. Hele hele bu yıl artık zamanı geçti ve dayanılmaz bir noktaya geldi. Evli misin sen? Eşin ve çocukların varsa binmeyi bir dener misin? Yapmıyor işte Tahir Başkan'ın. Yapmıyor. Tövbe haşa bu nasıl bir cümle. O zamanı gelince yaparmış. Bu söylediğin cümleyi itikadi açıdan bir değerlendir bakalım Allah'tan başkası için böyle bir cümle söylenebilir mi diye. İnsanlar üst üste birbirini eze eze yolculuk yapıyor. Bütün kocaeli bu durumda. Karamürsel-izmit özel halk otobüsleri aynı durumda, 750-755-700 hepsi aynı durumda. Yapmıyor işte Tahir Başkan'ın. senin Tahir Başkan'ın ve onun yönetiminde olan zenginler biniyor mu acaba bu otobüslere? Senin benim paramla son model arabalar biniyorlar özel şoförleri ile beraber. Bu kadar yalaka olmayın. Adını soyadını yazdın, kimlik numaranı, fotoğrafını filan da koyalım yorumuna. Hatta bu yorumu tişört olarak bastıralım ve sana verelim de, başkan görüp seni terfi ettirsin. Allah'ın Kitabı ile hükmeden halifeye zalim diyen ve karşı gelen Ebu Hanife var bir tarafta ve onun mezhebinden olduğunu iddia eden insanlar. Diğer tarafta da otobüste zulüm görüp bunu dile getiren insanlar var ve sizin gibi idarecilere yalakalık yapıp onların her şeyi bildiğini, zamanı gelince yapacağını söyleyenler. Ne zaman yapacak Tahir Başkan bana zaman verir misin? Karımla, çocuklarımla ve annem ile bu otobüslere bindiğimde ve kalabalık sebebiyle biriyle kavga edip katil olduğumda ya da ben birisi tarafından öldürüldüğümde mi? Allah aşkına yayınlayın şu yorumumu.

  • Hilal | 11 Haziran 2024 10:01

    Öncelikle liyakatli işi bilen uzman kadrolar olacakki hat optimizasyonu yapılabilsin bu bademlerle bu kadar

  • Emir | 11 Haziran 2024 05:42

    Kesinlikle katılıyorum. Gölcük'ten sonra binmesi işkence. Ve işin tuhafı otobüsün yüzde 90'ı yaşlı kesim ve okuyan genç kesim. Yarısı geziyor, yarısı okula gidip geliyor. Asıl olan bizim gibi evli olan, hele çocuğu olan 30 yaş üstü kesime oluyor. Hem tam para ödüyoruz, hem de ailemizle perişan oluyoruz. Bu hat şu anda yarım saatte bir olmalı. Hatta günde birkaç sefer Karamürsel'den, birkaç sefer de Altınova'dan olmalı. Altınova'dan binenler daha da perişan, çoğu zaman binemiyorlar bile, almıyor otobüs. 65 yaş üstü kart bu otobüste kalkmalı. Pazara giden var, toplanıp kahveye giden amca grubu bile var. Büyükşehir Belediyesi'nde üst düzey görevli birkaç kişi, eğer halkı anlamak istiyorsa eşi ve çocukları ile Karamürsel ya da Altınova'dan 700'ü kullansın.

  • İbrahim tasci | 10 Haziran 2024 23:12

    Yapılması çözülmesi ne gerekiyorsa Tahir başkan şimdiye kadar yapmistir yine zamanı gelince yapar

BUNLARA DA BAKIN