Karamürsel'de deniz suyu tahlilleri mükemmel çıktı

Karamürsel ilçesinde bulunan ve her yıl binlerce kişinin tercih ettiği Altınkemer Plajı'nda yapılan analizlere göre, suyun durumu mükemmel olup, denize girilmesinde herhangi bir sakınca bulunmamaktadır.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel ilçesinde bulunan ve her yıl binlerce kişinin tercih ettiği Altınkemer Plajı'nda son olarak yapılan analizlere göre, suyun durumu mükemmel olduğu açıklandı.

Termometrelerin 32 dereceyi gösterdiği Karamürsel'de deniz suyu sıcaklığı ise 18,5 derece olarak ölçüldü. Sıcak yaz günlerinin başlamasıyla birlikte Karamürsel'in popüler plajları olan Altınkemer ve Ereğli Kumyalı'da büyük bir yoğunluk yaşandı.

Yaz mevsiminde kumsalda yürümeyi, deniz havası almayı ve denizde eğlenmeyi özleyen vatandaşlar, Altınkemer ve Ereğli Kumyalı plajlarına akın etti. Hafta sonunu fırsat bilen aileler, çocuklarıyla birlikte sahil şeridinde keyifli vakit geçirdi. Güneşin tadını çıkarmak isteyen gençler ise denize girip kumda güneşlenmeyi tercih etti.

Plajlarda çocukların neşeli çığlıkları, denizden gelen serin esintiyle birleşerek tatilcilerin keyifli anlarına tanıklık etti.

Karamürsel'in doğal güzellikleri ve temiz deniziyle ünlü plajları, yaz aylarında hem yerel halkın hem de çevre ilçelerden gelen misafirlerin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Plajların güvenliği için belediye ekipleri sürekli olarak görev yaparak, tatilcilerin rahat ve güvenli bir şekilde vakit geçirmesini sağlıyor.

Denizin serin sularında yüzerek serinleyen ve kumda güneşlenerek bronzlaşan tatilciler, yazın tadını doyasıya çıkarırken, Karamürsel'in güzelliklerini de keşfetme fırsatı buldu. Yaz mevsimi boyunca yoğunluğun devam etmesi beklenen Altınkemer ve Ereğli Kumyalı plajları, tatilcilerin gözdesi olmaya devam edecek gibi görünüyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN