Karamürsel Birey Koleji bursluluk sınavı

Birey Bursluluk Sınavı 6 OCAK 2024 ( CUMARTESİ ) Sınava Katıl Bursunu Kazan Geleceğe Hazırlanan Birey'lerden Ol Başvurular birey.com 0555 055 92 95

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Birey Bursluluk Sınavı 6 OCAK 2024 CUMARTESİ  Sınava Katıl Bursunu Kazan Geleceğe Hazırlanan Birey'lerden Ol ...

Başvurular

birey.com

0555 055 92 95

0262 452 92 93

OKULA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son zamanlarda artan hayat pahalılığı ve yüksek enflasyon özel okul ücretlerinin de artmasına neden oldu. Çocuklarının iyi bir okulda eğitim almasını isteyenler özel okulların bursluluk sınavlarına büyük ilgi gösteriyor.

Birey Okulları bursluluk sınavları 6 Ocak 2024 tarihlerinde düzenlenecek.

Bursluluk sınavında başarılı olan öğrenciler %100'e varan burs imkanından faydalanabilecek. Birey Okulları hakkında Birey Eğitim Kurumları; yayıncılık ve eğitim alanındaki tecrübeleriyle bilinen, eğitimin bir ülke için en önemli güç olduğuna inanan, özverili ve nitelikli eğitimciler tarafından kurulmuştur. Eğitim, sorumluluk ve özveri isteyen bir hizmet alanıdır.

Sorumluluk ve özveri tecrübeyle birleştiğinde ardından başarının gelmesi kaçınılmazdır. Türkiye'nin dört bir yanına dağılmış şubeleriyle Birey Eğitim Kurumları, kısa bir sürede eğitim alanında adından söz ettiren ve aranan eğitim kurumlarından biri olmuştur.

Birey Eğitim Kurumları; eğitim anlayışını çağdaş yorumlarla besleyen, evrensel bilgiyi yerel değerlerle harmanlayan, profesyonel iş disiplininden hiç taviz vermeden, sanatçı titizliliği ve duyarlılığıyla öne çıkan Atatürkçü çizgide bir kurumdur.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN