Spor

Spor Haberleri

TREKKİNG VE DOĞA SEVENLERİN DİKKATİNE

Güzide ilçemizin uluslararası standartlardaki doğa yürüyüş parkurlarının tanıtımı amacıyla Karamürsel Kamu Kurumlarını Kalkındırma Derneği ve Karamürsel

Karamürsel'de Minikler Tekvando Şöleni

Geçtiğimiz pazar günü Karamürsel Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Karamürsel Mini Tekvando şöleni öncelikle seremoniyle başladı.

10 Numara Futbol okulu sporcuları çanakkale şehitlerini andı

Karamürsel idman yurdu 10 Numara Futbol Okulu sporcuları Çanakkale şehitlerini andı. Antrenör Şafak Şahin; 

Karamürselli Tayfun Kıy Portekiz'de

Karamürsel İdman Yurdu alt yapısından yetişip uzun süre burada futbol oynayan ve antrenörlük de yapan Tayfun Kıy, Portekiz ekiplerinden Atletico Club De Alcanenense ile sözleşme imzaladı.

Kızderbent Galibiyetle Yüz Güldürdü

2.Küme D Grubu’nda son haftalarda talihsiz mağlubiyetler yaşayan Kızderbent önceki gün deplasmanda Kavaklı ekibini 3-2 yenerek toparlandı

Atletizmde bir birincilikte İlkay Arbaş'tan geldi

Karamürsel'de ikamet eden İlkay Akbaş Kocaeli'de düzenlenen atletizm yarışmasında 3kg gülle atışlarında 8m 57 cm atarak Kocaeli 1.oldu. Geçen senede Kocaeli genç kızlarda birinci olduğunu belirten Akbaş, Kocaeli İhsaniye Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi.

Liseli Basketbolcular Karamürselin Gururu

Okullar Arası Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği'nde son 8 belli oldu.

‘’Bilgi ve deneyimlerimizi genç yüreklerle buluşturduk. İnandık, çalıştık ve başardık’’

Karamürsel İdman Yurdu Başkanı Muharrem Erdoğan;

Kızderbent’ten hakem isyanı

28.02.2016 tarihinde saat 14:00'da Hisareyn Stadı’nda oynanan Asarköyspor ile Kızderbentspor maçında hakem triosunun verdiği kararlara kulüp başkanı Erol Akkır isyan etti.

Karamürselli hakeme Asya’dan görev

2014 Brezilya Dünya Kupası’nda Avustralya’dan katılan Karamürselli hakem Hakan Anaz’a gözlemci olarak da çok önemli bir görev verildi.

Çintimar’dan Çetin’e ziyaret

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Karamürsel Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Çetin Yıldız’ı ziyaret etti.

Kızderbent yenildi yinede liderliğini korudu

2. Amatör Küme D Grubu’nda mücadele veren Karamürsel takımları geçtiğimiz hafta puansız kapattı.

Çamçukur Moral Depoladı

12 Mart’ta başlaması beklenen 2. Küme U-19 Ligi’nde mücadele edecek olan Çamçukurspor önceki gün Bilgiçler Köfte de yediği yemekle moral depoladı.

2. Kümede Goller Yağmur Gibi

2. Küme’de D Grubu’nda lider Kızderbentspor, Karamürsel Stadı’nda ki maçta Karamürsel Ereğlispor ile karşılaştı.

Karamürsel’den Milli Takıma İki Sporcu

Alanya’da yapılan gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında başarılı oldu.

Çamçukurspor Yıkıldı, Umutlar Seneye Kaldı

2015-2016 Sezonunda 111 gün süren Amatör Süper Lig A Grubunda Play-Off mücadelesi veren Çamçukurspor son hafta deplasmanda Büyük Derbentspor’a 1-0 yenilerek Play-Off şansını sene bırakırken gruptan küme düşen ve şampiyon olan takımlar önceki gün oynanan maçlarla belli oldu.

2. Küme start verdi, Karamürsel takımları yeni sezona kötü başladı

2015 – 2016 sezonu 2. Amatör Küme maçları geçtiğimiz hafta oynanan maçlar ile start aldı. Ligler de A, E, D ve F Grubu maçları oynandı.

Karamürsel İdman Yurdu Düştü

1. Amatör Küme A Grubunda mücadele veren Karamürsel İdman Yurdu geriye kalan haftanın ardından deplasmanda 4-1 yenilerek küme düşmeyi garantiledi. Karamürsel İdman Yurdu önümüzdeki sezon 2. Amatör Kümede mücadele verecek

Karamürsel ‘in geleceği parlak

İlimizde alt yapı denildiğinde ilk akla gelen takımları arasında yer alan Karamürsel İdman Yurdu A takıma futbolcu yetiştirdiği gibi alt yapısına transfer de yaparak takımını güçlendirdi.

Toplam 356 haber.