Karamürsel İY, U-18 Ligi Elit A Grubu'nda Şampiyon!

U-18 Ligi Elit A Grubu'nda heyecan dolu maçlar tamamlandı ve son hafta karşılaşmalarının ardından Karamürsel İY şampiyonluğunu ilan etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel İY, U-18 Ligi Elit A Grubu'nda Şampiyon!

U-18 Ligi Elit A Grubu'nda heyecan dolu maçlar tamamlandı ve son hafta karşılaşmalarının ardından Karamürsel İY şampiyonluğunu ilan etti. Son haftayı bay geçen Karamürsel İY, Gölcükspor ile Yeşilovaspor arasındaki beraberlikle birlikte şampiyonluğunu ilan etti.

Son haftaya lider giren Karamürsel İY, en yakın rakibi Gölcükspor'un 3 puan önünde yer alıyordu. Gölcükspor'un Yeşilovaspor ile oynadığı maçın 1-1 berabere bitmesiyle Karamürsel İY, ligi 47 puanla birinci sırada tamamlayarak U-18 yaş grubunda Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil etme hakkını kazandı.

Karamürsel İY Koordinatörü Cihan Yardım, bu başarıyla ilgili olarak, "U14 grubumuzdan sonra U18 grubumuz da Elit A Grubunu şampiyon tamamlayarak Kocaeli’yi ve Karamürselimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını kazanmıştır. Başta U 18 yaş grubumuzun teknik sorumlusu Cem Baki ve diğer grup hocalarımızı ve tüm sporcularımızı kutluyorum. Desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Play-off grubuna kalan takımlarımıza başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

U-18 Ligi Elit A Grubu Puan Durumu:

  1. Karamürsel İ.Y - 47 puan
  2. Gölcükspor - 45 puan
  3. Hisareynspor - 44 puan
  4. Yeşilovaspor - 42 puan
  5. Kullarspor - 39 puan
  6. Derince Birlikspor - 29 puan
  7. Başiskele Birlikspor - 25 puan
  8. İzmit 41 FK - 20 puan
  9. Esenspor - 18 puan
  10. Bağçeşmespor - 0 puan
  11. Kartepe Belediye - 0 puan

Toplu Sonuçlar:

  • Gölcükspor 1 - Yeşilovaspor 1
  • Esenspor 3 - Başiskele Birlik 0 (H)
  • Hisareynspor 3 - Derince Birlikspor 0 (H)
  • İzmit 41 FK 2 - Kullarspor 10

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN