Karamürsel Spor Gol Şov yaptı

Karamürselspor'dan Gol Şov: Darıca Türkeli Karşısında Fırtına Gibi Estiler! Süper Amatör Lig B Grubu'nda Karamürsel deplasman'da Darıca Türkeli Gençlispor'u 4-1 yendi.  

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürselspor'dan Gol Şov: Darıca Türkeli Karşısında Fırtına Gibi Estiler! Süper Amatör Lig B Grubu’nda Karamürsel deplasman'da Darıca Türkeli Gençlispor'u 4-1 yendi.  

Karamürsel Spor Kulübü, bu sezonun 100. yılında Bölgesel Amatör Lig'te başarı hedefiyle güçlü bir takım kurarak, Darıca Türkeli Gençlikspor'a karşı yaptığı maçta 4-1 galibiyetle sahadan ayrıldı. Karşılaşmanın önemli anları, Karamürsel Spor'un etkileyici oyunuyla belirlendi.

35. dakikada Rıza Altıntaş'ın penaltıdan kaydettiği golle öne geçen Karamürselspor ilk yarısına 1-0 avantajla devre arasına gitti. , Maçın ikinci yarısında itibaren büyük bir tempoyla başlayan karşılaşmada Karamürselspor tempoyu artırdı. 50. dakikada  Hüseyin Akçay'ın etkili şutuyla farkı ikiye çıkardı.

İkinci yarıda oyunun hakimiyetini eline geçiren tek kale maça çeviren Karamürselspor,  Ahmet Seyfi Yüksel'in ,57 dakikalarda Karamürsel Spor, rakibini net bir şekilde geride bıraktı. 3-0 Karamürsel ekibinin yeni transferi Salih 73. dakika da yeni takımında ilk golünü Karamürselspor'un 4. golünü atarak büyük bir başarıya ulaştırdı.

Bu başarıyla Karamürsel Spor, puanını 21'e çıkararak liderlik yarışında kritik bir avantaj kazandı ve BAL hedefine bir adım daha yaklaştı. Bu maç, takımın azmini ve sahadaki etkili oyununu açıkça ortaya koydu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN