Töreni Haberleri

Töreni Haberleri

1 Mart Vapur Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualar ile Anıldı

Karamürsel Vapur İskelesi meydanında düzenlenen törenle, 1 Mart 1958 tarihinde İzmit-Karamürsel arasında sefer yapan Üsküdar Vapuru'nun İzmit Körfezi'nde fırtınaya yakalanarak batması sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı.

Tamer Kıran, Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu'nun Açılış Törenine Katıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 19 Şubat 2024 Pazartesi günü, Kocaeli Üniversitesi'ne (KOÜ) bağlı eski adı Karamürsel Meslek Yüksek Okulu olan eğitim kurumunun "Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu" adını alması nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Karamürsel CHP akın akın yeni üye kaydı alıyor

Karamürsel, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçen ve aralarında Ahmet Çakmak, Yusuf Hasar ve Turgay Gazi Erdoğan'ın da bulunduğu 168 kişi partiye üye oldu.

Aydın Demir: Devlet Töreniyle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Efsane Güreşçi Aydın Demir: Devlet Töreniyle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fatih Erbaş, Basiskele'de Yeni Ofisini Dualarla Açtı

Karamürsel'in tanınmış iş insanlarından Fatih Erbaş, yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşen açılış töreniyle Basiskele ofisini dualar ile açtı.

Onay Sanat Atölyesi Kapılarını Açtı

Karamürsel'de Onay Sanat Atölyesi Kapılarını Açtı: Yerel Sanata Yeni Bir Nefes

Emekli Polis Memuru Behçet Türköz İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Karamürsel ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube polis memuru Behçet Türköz, uzun yıllar süren görevinin ardından emekli oldu. Karamürsel genelinde tanınan ve sevilen Türköz, emniyet teşkilatına yaptığı hizmetlerle iz bıraktı.

Karamürsel'de 15 Roman Vatandaş Umreye Uğurlandı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 15 Roman vatandaş umreye uğurlama töreni ile kutsal topraklara yolcu edildi. Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleşen bu özel tören, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu Hayatını Kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Biçeroğlu'nun vefatı, şehirde büyük üzüntü yarattı.

İhsaniye Barajının açılışını Recep Tayyip Erdoğan yapacak

Karamürsel İhsaniye Barajı bugün gerçekleştirilecek resmi törenle saat 14.00’te açılacak. Barajın açılış törenine telekonferans yöntemiyle online olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir kalbine yenik düştü

Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir kalbine yenik düştü. Dün hayatını kaybeden Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir için Kocaeli Valiliği'nde anma töreni gerçekleşti  

Karamürsel Birey Koleji 2022-2023 mezuniyet töreni

Karamürsel Birey Anadolu Lisesi, 2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılı sonunda mezun olan 12. Sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. Mezun olan öğrenciler tören sonunda keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın heyacanını yaşadı.  

Şinasi Yazar'ın acı kaybı

Bir dönem CHP Karamürsel İlçe Başkanlığı görevini yürüten Şinasi Yazar’ın babası Kazım Yaşar vefat etti. Cenaze töreni bugün düzenlenecek.

Birey Kolejinden muhteşem mezuniyet

2021-2022 Eğitim öğretim yılı Karamürsel Birey Koleji Anadolu Lisesi 12. Sınıflar Mezuniyet Töreni, 14 Haziran 2022  Salı günü okul kampüsünde yapıldı. Okul yönetim kurulu başkanı ve kurucu temsilcisi Muhsine Sarıca Hışır , Yusuf Özdemir, okul yöneticileri, öğretmenler ve ailelerin katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Binası Hizmete Açıldı

Karamürsel Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binasının Açılış Töreni, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Açılış Törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı

Üsküdar Vapuru Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualarla anıldı

1 Mart 1958 yılında, İzmit - Karamürsel arası çalışan Üsküdar vapurunun İzmit Körfezinde fırtınaya tutularak batması sonucu yaşamlarını yitirenler için Karamürsel Alp’in türbesinin de bulunduğu eski mezarlıkta anma töreni yapıldı.

Karamürsel’de CHP’nin 98’inci yaşı törenle kutlandı

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe Örgütü, CHP’nin kuruluşunun 98. yılında Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni düzenledi. Ardından İlçe Kadın Kolları’nın yaptığı helva dağıtıldı

MHP’li Göktekin görevi bugün devralıyor

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığına atanan Adnan Göktekin, bugün saat 19.30’da ilçe başkanlığı önünde yapılacak olan devir teslim töreni sonrası görevi devralacak

Karamürselli imam yine bir ilke imza attı

2021 yılı yaz kuran kursu Ereğli Hacı Yaşar Çiçek Cami-inde büyük bir heyecanla kapanış töreni icra edildi. Törene İl Müftüsü Sinan Cihan, Karamürsel İlçe Müftüsü Muharrem İslamoğlu, Şube Müdürü İlhan Özmen katıldılar.

Yürekleri yakan haber! Şehidimiz var!

Trafik uygulama noktasından kaçan otomobilin durdurmaya çalışan polis memuruna çarpması sonucu şehit olan 48 yaşındaki Mustafa Emanetoğlu Yalova’da düzenlenen törenin ardından memleketi Kocaeli’ne gönderildi.

Karamürsel'e hayvan barınağı yapılıyor

Karamürsel Belediyesi tarafından yapılması planlanan hayvan barınağının temeli atıldı.

İlk ders zilini Karamürsel'de Vali vekili Suat Yıldız çaldı

2019-2020 Eğitim – Öğretim Yılı Açılış Töreni Karamürsel’in Yalakdere Köyü’nde gerçekleştirildi. Vali Hüseyin Aksoy’un katılmadığı tören sonrası, Vali vekili Suat Yıldız ve protokol üyeleri ilk ders zilini birlikte çaldı

GAZANFER BİLGE MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET ŞÖLENİ COŞKUYLA KUTLANDI

Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı mezuniyet töreni büyük bir coşku ile gerçekleşti.

Karamürsel Alp’te muhteşem mezuniyet sevinci

Karamürsel Alp Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni

TUGVA 5.OSMANLI ŞEHİRLERİ ARASI FUTBOL TURNUVASI HEDİYE TÖRENİ

Tugva 5. osmanlı şehirler arası futbol turnuvası hediye töreni Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlendi.

Kocaeli Şehidini göz yaşları ile defnetti !

Öğrencisi tarafından okuldaki odasında bıçaklanarak Şehit olan Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Necmeddin Kuyucu'nun (45) Türk bayrağına sarılı tabutu, adının verildiği okulun bahçesine getirilirken, cenaze törenine katılanlar gözyaşlarını tutamadı.

Üsküdar Vapuru Faciası Anma Töreni

Cumhuriyet tarihinin en büyük deniz kazalarından biri olarak kayıtlara geçen 1 Mart 1958'deki Üsküdar Vapuru faciasında hayatını kaybedenler için anma töreni.

Sancak ızgara yenilenen mekanıyla hizmete açıldı

Hasan Sancaktutan tarafından işletilen Sancak Izgara gerçekleştirilen açılış töreni ile bu gün yeni yerinde hizmete girdi.

Kardeş Payı Fast Food Karamürsel'de Açıldı

Kardeş Payı Fast Food Halil Maya, Dinçer Kazan ve Suat Beşli tarafından gerçekleştirilen görkemli açılış töreni ile kapılarını Karamürsellilere açtı.