Mağduriyet Haberleri

Mağduriyet Haberleri

Osman Aslan Canbaba yine isyan ettirdi!

Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba'nın kararları, ilçe sakinlerinde yeniden isyan duyguları uyandırdı. Atandığı 2019 yılından bu yana, ilçe halkı ve esnafıyla bir türlü uyum sağlayamayan ve sürekli sorunlarla karşılaşan Canbaba, bir kez daha vatandaşların öfkesini üzerine çekti.

Medula Reçete Sistemi Güncellemesi ve Eczane Mağduriyeti

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun tek taraflı kullanıcısı ve yöneticisi olduğu Medula Reçete Sistemi, eczacılar ve eczaneler açısından fiyatlandırmaya müdahale edilmesine izin vermeyen bir yapıya sahiptir.

Karamürsel Halkı SEDAŞ'a İsyan Etti

Elektrik Kesintisi Yine Mağduriyet Yarattı: Karamürsel Halkı SEDAŞ'a İsyan Etti

Karamürsel Nakliyat'tan Mağdur Vatandaşların sayısı artıyor

Karamürsel ilçesinde faaliyet gösteren ve sürekli şikayetlerle gündeme gelen Karamürsel Nakliyat, son zamanlarda artan mağduriyet vakalarıyla dikkat çekiyor. Firma, müşterilerine verdiği taahhütleri yerine getirmemekle suçlanıyor.

İsu neden bu kadar ulaşılmaz?

Karamürsel Çamdibi Bozkurt Mahallesi Sakinleri 4 Gündür Susuz! Yetkililere Çağrı: "Ne Yapıyorsunuz?"

Türk Eczacıları Birliği: Üç Hastalık İçin 'İlaç Yokluğu' Uyarısı!

Türk Eczacıları Birliği (TEB), yabancı bir ilaç firmasının Türkiye pazarındaki bazı ilaçların satışını durdurmasının ardından, epilepsi, alzheimer ve migren hastalarının kullandığı ilaçlarda 'ilaç yokluğu' uyarısında bulundu.

Altınova tersaneler bölgesinde korkunç ihmaller

Altınova Tersanelerinde Çalışanlardan Çarpıcı İddialar: Çevre ve Emeklilik Mağduriyetleri

Sosyal Medya Üzerinden Artan Arsa Dolandırıcılığı Olaylarına Dikkat!

Karamürsel'de Sosyal Medya Üzerinden Artan Arsa Dolandırıcılığı Olaylarına Dikkat!

Karamürsel Nakliyat'tan Mağdur Vatandaşların sayısı artıyor

Karamürsel ilçesinde faaliyet gösteren ve sürekli şikayetlerle gündeme gelen Karamürsel Nakliyat, son zamanlarda artan mağduriyet vakalarıyla dikkat çekiyor. Firma, müşterilerine verdiği taahhütleri yerine getirmemekle suçlanıyor.

EFE TUR mağdur etti!

Karamürsel Esenler seferini yapan Efe Tur aracı Kuzey Marmara Otoyolu'nda arıza yaptı ve araçtaki yolcuların mağduriyetini gidermek için hiç bir işlem yapılmadı.

Vatandaş Seddar Yavuz'a seslerini duyurmaya çalışıyor

Karamürsel'de yüzlerce insan alınmayan önlemler yüzünden mağduriyet yaşarken, bir yandan seslerini Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'a duyurmaya çalışıyor.

SEDAŞ Karamürsel’den gitti mağduriyetler arttı!

Karamürsel’de uzun yıllardır başarılı kadrosu ile ilçe halkına hizmet veren SEDAŞ müşteri hizmetleri ofisinin kapatılması

Karamürsel merkezde yarın saatlerce elektrik yok!

SEDAŞ tarafından yapılan açıklamada, Karamürsel merkezde bulunan birçok mahallede uzun süre elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu.

Karamürsel sele teslim oldu!

Karamürsel’de dün beklenen dolu ve sağanak yağışı akşamüzeri geldi. Cuma pazarında birçok esnaf ve pazar yapmaya gelen vatandaş büyük bir mağduriyet yaşadı.

Sessiz kalınırsa, Kocaeli halkının ocağı sönecek

Kocaeli genelinde binlerce insanın yaşadığı mağduriyet her geçen gün büyümeye devam ediyor. Müdahale edilmediği taktirde binlerce vatandaşın ramazan günü ocağı sönecek.

Artık çocuklar Karamürsel'de doğacak

Karamürsel halkının yıllar yılıdır en büyük mağduriyetlerinden biri olan "KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM" doktoru nihayet atandı.

Plansız Elektrik Kesintileri Vatandaşı Canından Bezdirdi

Son günlerde sık sık yaşanan plansız elektrik kesintileri vatandaşı adeta canından bezdirdi. Vatandaşlar Sedaş'ı telefon yağmuruna

KARAMÜRSEL İSU’DAN ŞİKÂYETLER ÇOĞALDI

Karamürsel “İSU” uzun bir süredir özellikle saha elemanlarının umursamaz tutumlarından ötürü çok sayıda mağduriyete neden oluyor ve şikâyet alıyor.  

Yüzlerce vatandaşın mağduriyeti yeni gündeme geldi!

Karamürsel'de yerel seçimlerin yaklaşması ile vatandaşların mağduriyetleride hatırlanmaya başladı.

Karamürsel Belediye Meclis Toplantısında ağır sözler

Karamürsel'de yaklaşık 1 aydır 4 Temmuz mahallesi kırk merdiven bölgesin'de yaşayan vatandaşlar inanılmaz bir mağduriyet yaşıyorlar.

Sedaş esnafı'da Vatandaşı'da çıldırttı

Karamürsel'de SEDAŞ elektrik kurumu keyfe keder kesintiler ile esnafı'da vatandaşı'da en yoğun ve tek para kazandığı günde ulu orta ortada bıraktı.

Şehitler Köprüsü'nün kapanış saati değişti, işte alternatif yollar

15 Temmuz Şehitler Köprüsü yarın saat 12.00'de çift yönlü trafiğe kapatılacak. Köprünün 02.00'de kapatılacağı duyurulmuştu ancak mağduriyetler nedeniyle saat değişti.

Tapuda satış süreci hızlanıyor

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nce, uzun ve zorlu bürokratik süreçler nedeniyle vatandaşlarda mağduriyete yol açan "veraset ve intikal vergisi" ilişiği kesme uygulamasına yönelik çalışma başlatıldı.

Acil Koduyla Mutlaka Okuyun ve Paylaşın

Emniyet Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar ile vatandaşlar, kalpazanlar tarafından mağduriyet yaşamamaları için banknotlarda

SEDAŞ, KARAMÜRSEL'DE KESİNTİLERİ İPTAL ETTİ

SEDAŞ Karamürsel bölgesinde kar yağışı sonrası  yaşanan ağır kış koşulları ve afet durumu nedeniyle elektrik kesintileri oluşan bölgelerde tüketicilerin mağduriyet

16 Ekim KPSS ye girecekler için uyarı

Kocaeli Valiliği 16 Ekim Pazar günü KPSS'ye girecek olan adaylar için açıklama yaptı: “Sınav günü adayların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için uyardı.

Karamürsel'de yüzlerce öğretmen, her ay mağdur

Karamürsel'de uzun bir süredir özellikle ücretli olarak çalışan öğretmenler, inanılmaz bir mağduriyet yaşıyor. Ama bu öyle akıl alır gibi bir mağduriyet değil.

BTK'dan çok önemli yaz saati uyarısı

Kış saati uygulamasının kaldırılmasıyla ilgili özellikle GSM operatörlerine yönelik bir uyarı yayınlayan BTK, mağduriyet yaşanmaması için gerekli güncellemeleri