İdare Haberleri

İdare Haberleri

Hürriyetçi Eğitim Sendikası, Seçim Kuruluna Teşekkür Etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından Hürriyetçi Eğitim Sendikası'ndan Önder Kaymaz tarafından yapılan açıklamada, seçim görevlilerinin daha insanca koşullarda görev yaptığına dikkat çekilerek, İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Üyelerine teşekkür edildi.

Karamürsel Belediyesi, İşyeri ve Tarla Kiralama İhalesi Duyurusu

Karamürsel Belediye Başkanlığı, ilçede bulunan 2 işyeri ve 1 tarlayı kiraya vermek üzere ihale düzenleyecektir. İlgili duyuru şu şekildedir:

Doğan Çitil, dostluk ateşini yaktı

Cumhuriyet Halk Partisi Kaytazdere Belediye başkan adayı Doğan Çitil, Kaytazdere Belediyesi bünyesinde uzun yıllardır idarecilik yapan ve aynı zamanda beldede esnaflık yapan geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isimdir.

Karamürsel Saadet Partisi Stratejik Hazırlıklarını hızlandırıyor

2024 Yerel Seçimleri Öncesinde Karamürsel'de Stratejik Hazırlıklar Hız Kazanıyor

Kocaeli'de Su Faturaları İçin Flaş Karar: TÜFE Zammı İptal Edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İSU (İzmit Su ve Kanalizasyon İdaresi), vatandaşlardan gelen yüksek su faturaları şikayetleri üzerine önemli bir karar aldı.

Karamürsel'de korkutan kaza 2 hafif yaralı

Karamürsel Kızderbent Mahallesi'nde Erol Akkır, idaresindeki araç henüz bilinmeyen bir nedenle şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden aşağı uçtu. Çevredeki vatandaşların hemen müdahale etmesi ile araçtan çıkarılan baba ve oğlu olay yerine çağrılan ambulans ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Karamürsel merkez ışıklarda korkutan motosiklet kazası

Karamürsel Merkez ışıklarda meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ölümden döndü. Olay öğle saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi  Amiral Caddesi üzerinde seyir halinde olan Y.K. idaresindeki 20 ACY 333 plakalı motosiklet ile B.B. idaresindeki 16 RV 481 plakalı otomobil çarpıştı.

Çevre katliamı durdurulamıyor!

Samanlı Dağları’nda, Cengiz Holding tarafından yürütülen Karamürsel RES projesine karşı Kayınormanı Derneği ve çevreciler tarafından açılan iki davayı da sonuçlandıran Kocaeli 2. İdare Mahkemesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Karamürsel RES projesi için verilen ”ÇED olumlu” kararını iptal etti.

Ersin Özyılmaz idarecilere seslendi! Yönetemiyorsanız istifa edin

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin önde gelen isimlerinden Ersin Özyılmaz son zamanlarda ilçede yaşanan 2 kişinin bıçakla 2 kişinin ise sopa ile yaralandığı ve sonrasında ilçe genelinde büyük bir gerginliğe neden olan olaylar zincirine duyarsız kalmadı ve tepkisini sosyal medyadan paylaştı.

Okul müdürlerine çağrıda bulundu!

Değerli okul yöneticileri; Okullarda hangi amaçla olursa olsun bağış istemekten, para toplamaktan artık vazgeçin. Son zamanlarda devlet okullarında bazı idareciler ramazan ayını ve deprem felaketini kullanarak öğrencilerden sınıf öğretmenleri aracılığı ile yardım paraları toplamaktadırlar.

Selahattin Altıok göz yaşları arasında defnedildi

Olay Karamürsel D-130 Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaya geçidinin olmadığı yerden karşıdan karşıya geçmek isteyen 68 yaşındaki Selahattin Altıok'a E.T. idaresindeki 41 AKH 623 plakalı tırı fark etmedi ve tırın çarpması sonucu yaşamını kaybetti.

Bu habere yürek dayanmaz! Katliam gibi kaza!

Kaza, saat 12.30 sıralarında Karamürsel Ereğli Mahallesi Voltay mevkiinde meydana geldi. İddialara göre; Işıklardan Karamürsel yönüne U dönüşü yapmak isteyen Feyza G (20) idaresindeki 41 K 7664 plakalı hafif ticari araca

Karamürsel genelinde idareciler değişti! İşte yeni müdürler!

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay Kocaeli’de 4 ve 8 yılını dolduran müdür ve müdür yardımcılarının görev yerlerinde değişiklik yapılacağı duyurulmuştu.

Mahkeme, Karamürsel  RES Projesi’ni durdurdu!

Kocaeli 2. İcra İdare Mahkemesi, Karamürsel’de yapılması planlanan Rüzgar Enerji Santrali (RES) projesinin bilirkişi raporu sonucunda hukuka uygunsuz olduğunu belirterek yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.

İki araç çarpıştı 2 çocuk 3 kişi yaralandı

Karamürsel Kayacık Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde seyir halinde olan F.Ç. (55) idaresindeki 41 JA 368 plakalı otomobil ile T.S idaresindeki 34 DMB 845 plakalı otomobil çarpıştı. 

İBRAHİM ÖZDEMİR GENÇ YAŞTA KALBİNE YENİLDİ

Karamürsel’de uzun yıllar öğretmenlik ve idarecilik yapan ilçede çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen İbrahim Özdemir geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını kaybetti.

Kraldan çok kralcılara kötü haber! Yasak bugün başladı!

Kamuda, mahalli idarelerde, meslek kuruluşları ve üniversitelerde üst düzey yönetici, genel müdür, daire başkanının çakarlı araç kullanımı 1 Kasım 2019 tarihinden itibaren kullanımı yasak olacak.

Yolcu otobüsü otomobili biçti 2 yaralı

Dinçer E. idaresindeki 41 EF 682 plakalı yolcu otobüsü, Halıdere mevkiinde akaryakıt istasyonundan yakıt alarak yola çıkmak isteyen İbrahim Zarga idaresindeki 41 E 4339 plakalı otomobile çarptı. Otomobil takla atarak karşı şeride geçti.

Kocaeli geneline 703 okul yöneticisi tayin oldu

Müdür ve Müdür Yardımcılığı görevlendirmeleri yönetmeliği kapsamında ilimizde atamalar gerçekleşti. Şu an 703 olay sayının artabileceği ön görülüyor.

Kocaeli Valiliği açıkladı! Artık yasak!

Kocaeli Valiliği tarafından dün alınan kararla artık okul çevrelerinde öğrenci aileleri, veliler ve okul idareci, öğretmenler ile okul çalışanları dışında ilgisiz kişilerin beklemesi ve seyyar satıcıların bekleme ve satış yapması yasaklandı.

YSK kesin aday listelerini bugün açıklayacak

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin takvim işliyor. Yüksek Seçim Kurulu kesin aday listelerini bugün ilan edecek.

Son dakika: Vergi daireleri gece açık kalacak

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), bugün vergi dairelerinin saat 21.00'a kadar açık bulundurulacağını açıkladı.

Kaytazdere belediye başkanı Ali Kangal ne yapmaya çalışıyor

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal bölgede çok iyi tanınan ve yaptığı başarılı projeler ile adından sık,sık söz ettiren bir idareci.

Karamürselli Bekir Bayrakdar'a önemli görev

Kocaeli eski Vergi Dairesi Başkanı Bekir Bayrakdar, Gelir İdaresi Başkanı oldu.

Karamürsel-Hereke arası yolcu motoru kiralanacak

Karamürsel-Hereke (HAT-2) Hattında İdarenin İhtiyacına Uygun Denizden Yolcu Taşımacılığı için Yolcu Motoru Kiralanması Hizmeti hizmet alımı

Osmangazi Köprüsü'nde yine İntihar !

Liman Mülki İdare Amirliği'nde görevli gümrük memuru Ahmet Kamil S. (52), Osmangazi Köprüsü'nden denize atlayarak yaşamına son verdi.

Karamürsel-Hereke arası yolcu motoru kiralanacak

Karamürsel-Hereke (HAT-2) Hattında İdarenin İhtiyacına Uygun Denizden Yolcu Taşımacılığı için Yolcu Motoru Kiralanması Hizmeti hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun

KARAMÜRSEL TÜRK EĞİTİM-SEN YENİ ATANAN İDARECİLERİ ZİYARET ETTİ

Karamürsel TÜRK EĞİTİM-SEN yönetimi ilçede yeni atanan idarecilere bir dizi ziyaret

Kocaeli'de mülki idare amirleri değişti!

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile birlikte 471 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. 471 Mülki İdare Amirinin görev yerlerinde, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değişikliğe gidildiği bildirildi.

Ev hayali kuranlar Kocaeli'de o konutlar satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kandıra’da bulunan 37 adet konutu için başvurular başladı.