Denetim Haberleri

Denetim Haberleri

Kocaeli Genelinde (EDS) Cezaları Bugün Başlıyor

Kocaeli'nde araç kullanıcılarına önemli bir uyarı! Şehir genelinde hız sınırları, kırmızı ışık ihlalleri ve park kuralı ihlallerini denetlemek amacıyla kurulan Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS), artık cezai işlem uygulamaya başlayacak.

Başkan Çalık, ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Marketlerin etiket ve kilo kurnazlığına dair şikayetler artıyor!

Marketlerin etiket ve kilo kurnazlığına dair şikayetler artıyor! Vatandaşlar, rafta gördükleri fiyatla kasada karşılaştıkları fiyatın farklı olduğunu belirterek denetimlerin artırılmasını istiyorlar.

Karamürsel'de Eğitim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Karamürsel Gazanfer Bilge Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen 2. Dönem Eğitim Güvenlik Koordinasyon Toplantısı, Vali Yardımcısı Ali ADA, Karamürsel Kaymakamı ve ilçe daire amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Karamürsel Emniyet servis araçlarını denetledi

Karamürsel genelinde 'illegal' çalışarak korsan servis faaliyetine yeltenenlere gerçekleştirdiği denetimler ile fırsat vermiyor.

Karamürsel Nakliyat'tan Mağdur Vatandaşların sayısı artıyor

Karamürsel ilçesinde faaliyet gösteren ve sürekli şikayetlerle gündeme gelen Karamürsel Nakliyat, son zamanlarda artan mağduriyet vakalarıyla dikkat çekiyor. Firma, müşterilerine verdiği taahhütleri yerine getirmemekle suçlanıyor.

Karamürsel Nakliyat'tan Mağdur Vatandaşların sayısı artıyor

Karamürsel ilçesinde faaliyet gösteren ve sürekli şikayetlerle gündeme gelen Karamürsel Nakliyat, son zamanlarda artan mağduriyet vakalarıyla dikkat çekiyor. Firma, müşterilerine verdiği taahhütleri yerine getirmemekle suçlanıyor.

Karamürsel Emniyet bayramda kuş uçurmadı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler bayram boyunca ilçe genelinde adeta kuş uçurmadı. İlçe genelinde 24 saat boyunca bir çok noktada şok denetimler

Hatalı denetim yapan firma ve sahibi ceza aldı

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yasaklama kararları yer aldı. Karamürsel'de 1 firmaya 1 yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verildi.  

Vatandaş göstermelik denetimler değil! İndirim istiyor indirim!

Karamürsel genelinde döviz kurlarındaki düşüşün ardından indirim bekleyen vatandaşın, zamlarla karşı karşıya kalması ve yetkililerin denetimlerin sadece göstermelik oluşu ilçe

Karamürsel'de el konulan tonlarca balık vatandaşa dağıtıldı

Karamürsel İlçesi Ereğli mahallesinde bulunan, Ereğli balık halinde ilçe tarım müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı ortak denetimlerde boy yasağına uymayan tonlarca balığa elkonuldu. El konulan balıklar ilçe genelinde ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Karamürsel geneli korona vaka artışı değişmeye başladı

Koronavirüs vaka sayılarında artış olunca Türkiye genelinde tedbirler de uygulanmaya başlanmıştı. Sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte denetimler artırıldı. Karamürsel’de vaka sayısında yüzde 25 yakın azalma oldu.

Altınova Semt Pazarı’nda sıkı denetim

Altınova Semt Pazarında; vatandaşlar, HES Kodu sorgulaması ve ateş ölçümü yapıldıktan sonra pazar alanına alınırken maske kontrolü, ateş ölçümü ve dezenfekte işlemi uygulanıyor.

Tahir Büyükakın memleketi için hafta sonu yine denetimdeydi

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın hafta sonu yine memleketine yapılan hizmetleri denetledi. Karamürsel Altınkemer Sahili ile Ereğli arasında sahil düzenleme projesinde çalışmalarını bizzat yerinde inceledi.

Kocaeli genelinde her gün büyük denetim var!

İşte gün gün yapılacak denetimler! Kocaeli’de İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karara göre, 10 gün boyunca denetimler yapılacak.

Karantinada olması gereken kişi parkta yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Güvenli Park ve Bahçeler uygulamasında, evde karantinada olması gereken 1 kişi parkta yakalandı. 

Karamürsel’de büyük uyuşturucu denetimi!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri Karamürsel’de uyuşturucu denetimi yaptı.

Yarından itibaren bütün hafta denetim var!

İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Koronavirüs salgını” konulu ek genelge gönderdi. İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Koronavirüs salgını” konulu ek genelge gönderdi.

Karamürsel’in son hali korkuttu

Karamürsel’de yetersiz tedbir ve denetimler ilçe genelinde ki, vakaların sürekli artması vatandaşları korkuttu.

KARAMÜRSEL HALKI KOCAELİ VALİSİNE SESLENDİ

Karamürsel’de yaşayan çok sayıda vatandaş ilçede korona virüsün her geçen gün artması ve denetimlerin sadece göstermelik olduğunu dile getirerek Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a seslendi. Arada haber vermeden gelinde rezilliği görün.

Karamürsel Emniyet servis araçlarını denetledi

Karamürsel genelinde “illegal” çalışarak korsan servis faaliyetine yeltenenlere gerçekleştirdiği denetimler ile fırsat vermiyor

Karamürsel’de korona hızla yayılmaya devam ediyor!

Karamürsel’de denetim yok! Karamürsel’de bir vatandaş yaşanan denetim sıkıntısını ve okey oynayan vatandaşları dile getirdi.

Yarın Türkiye geneli büyük gün!

Bakan Soylu: Yarın tüm Türkiye'de büyük denetim var İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yarın, Türkiye’de salgın ile ilgili bugüne kadar yaptığımız en yoğun denetimi gerçekleştireceğiz" dedi.

Polis ve mahalle bekçilerinin yetki dağılımı

Çarşı ve mahalle bekçilerinin bugüne kadar kimlik sormasından başlayan görev yetkilerini İçişleri Bakanlığı, ilk kez net bir şekilde açıkladı. Açıklamada polis ile yetki kıyaslaması yapıldı.

Kocaeli’nin her yerinde genel denetim yapılacak!

İçişleri Bakanlığı, berber, kuaför, taksi, pazar yeri ve toplu ulaşım araçlarında Kovid-19 kurallarının denetimi için valiliklere genelge gönderdi.

Karamürsel girişinde sıkı denetimler başladı

Karamürsel istikametine giriş yapmak isteyen vatandaşlar, sağlık kontrolleri ve gerekli evrakları incelenerek ilçeye giriş yaptılar.

İşyeri olanlar SGK gümbür günbür denetlemeye geliyor

Kayıt dışı ve eksik ücret denetimi yapmaya hazırlanan SGK, 33 bin işyerini kapsama aldı. Ayrıca yoğun ve yaygın denetimler kapsamında toplam 60 bin işyerinin denetlenmesinin sağlanacağı da açıklandı.

Karamürsel'de Korsan araçlara denetim..!

Kocaeli emniyeti, UKOME ve Kocaeli Servis İşletmecileri Odası ile birlikte korsan servis denetimlerini sürdürüyor. Ekipler bugün Karamürsel’deydi. Korsan taşımacılık yapan araçlar bağlandı, sürücülerine ceza kesildi

Karamürsel, Gölcük ve Başiskele için Narkotik büro kuruluyor

İl Emniyet Müdürlüğü, Kaşkaldere de bulunan NArkotik Şube'nin dışında, Gölcük, Başiskele ve Karamürsel de denetim ve uygulama yapacak yeni bir NArkotik Büroyu Gölcük'te kuracak.