Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Haberleri

Ahmet Çalık yasaklara saatler kala son mitingini yaptı

Karamürsel'de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayı Ahmet Çalık, 31 Mart yerel seçimlerine saatler kala 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki seçim ofisi önünde partilileri ve destekçileri ile bir araya geldi.

Ahmet Çalık tüm ilçe halkını davet etti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, ilçe halkına önemli bir davette bulundu.

Ahmet Çalık, birlikte başaracağız dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Yalakdere ve Tepeköy Mahallelerini ziyaret etti.

Meclis Üyesi Orhan Demirer İstifa Etti

Karamürsel İlçe Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) meclis üyesi Orhan Demirer, istifa kararı aldı. Demirer, 2008 yılından beri CHP üyesi olarak görev yaparken, 2021 yılından beri ilçede yaşanan çeşitli sorunlar nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

Karamürsel CHP akın akın yeni üye kaydı alıyor

Karamürsel, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçen ve aralarında Ahmet Çakmak, Yusuf Hasar ve Turgay Gazi Erdoğan'ın da bulunduğu 168 kişi partiye üye oldu.

CHP'den Anlamlı Miraç Kandili Etkinliği

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayı Ahmet Çalık ve ilçe teşkilatı, Mübarek Miraç Kandili akşamında Kayacık Cami ve Ulu Cami'de, 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz yurttaşlarımızın anısına tulumba tatlısı ikram etti.

Ahmet Çalık, Tanıtım Programı İçin Halkı Davet Ediyor

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Tanıtım Programı İçin Halkı Davet Ediyor

CHP İzmit'te Ön Seçim Heyecanı: Belediye Başkan Adayı Belirleniyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit'te, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayını belirlemek üzere ön seçim başlattı.

CHP Belediye Başkan Adaylarından Kahvaltı Buluşması

Karamürsel ve Kaytazdere CHP Belediye Başkan Adaylarından Kahvaltı Buluşması

Çalık, partililer ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, yerel seçim süreci hakkında görüş alışverişinde bulunmak için bugün parti örgütü ile bir araya geldi.

Altınova CHP Yasemin Fazlaca'yı tekrar aday gösterdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Parti Meclisi toplantısında 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Altınova belediye başkan adayını açıkladı.

Demirci, çalışan gazeteciler gününü kutladı

Yalova'nın Altınova ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il genel meclisi aday adayı Samet Demirci, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Demirci, adaylık sürecindeki etkinliklerini sürdürüyor

Yalova'nın Altınova ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il genel meclisi aday adayı Samet Demirci, adaylık sürecindeki etkinliklerini sürdürüyor.

Ahmet Çalık, sorunları çözmeye geliyorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere yoğun bir hazırlık içerisinde

Kocaeli SKM Başkanları açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Yönetimi kararıyla geçtiğimiz haftalarda Seçim İşleri ve Hukuktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nazım Gençtürk’ün Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) İl Başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından bu kez 12 ilçe örgütünün SKM başkanları belirlendi.

Karamürsel CHP’den 'Adalet Yürüyüşüne 'Destek gün geçtikçe büyüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’ne Karamürsel’den destek her geçen gün artarak devam ediyor.

Danıştay'dan CHP'ye Cevap Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), referandumun iptaline ilişkin YSK'ya yaptığı başvuru cevaplandı.

Karamürsel CHP İlçe Teşkilatı Kadınları Pazarda, ihtiyaç sahibi aileler için kermes açtı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel ilçe örgütündeki kadınlar ihtiyacı olan ailelere destek olmak amacı ile cuma pazarında açtıkları stantta hazırladıkları yiyecekleri sattı.

Cumhuriyet Halk Partisinde Görev Dağılımı Gerçekleşti

CHP Karamürsel’de Görev Dağılımı Yapıldı Olağan kongresini gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel İlçe Örgütünde görev dağılımı yapıldı.

CHP Karamürsel'de Şinasi Yazar güven tazeledi

CHP Karamürsel'de Şinasi Yazar güven tazeledi Karamürsel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Karamürsel Cumhuriyet Halka Partisi İlçe Başkanı Şinasi Yazar’ın tek aday olduğu kongrede, 122 delegenin oy kullanma hakkı bulundu seçimde Şinasi Yazar, seçime katılan bütün delegelerin oyunu alarak ilçe başkanlığına tekrar seçildi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel İlçe Kongresi Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kongrede Mevcut İlçe Başkanı Şinasi Yazar, tek listeyle giderek tekrar ilçe başkanı olarak güven tazelemiş oldu. 122 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğu seçimde, 15 asil ve 21 il delegesinin seçimi yapıldığı kongreye; Karamürsel Esnaf Odası Başkanı İsmail Aydın, Karamürsel Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci, ve partililer katıldı.

Karamürsel'de iki ayrı fener alayı

Karamürsel'de iki ayrı fener alayı Karamürsel'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Karamürsel İzci Kulübü ve Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından iki ayrı fener alayı düzenlendi. Karamürsel’de, Karamürsel İzci Kulübündeki çocuklar ve ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Teşkilatı tarafından fener alayı düzenlendi. Karamürsel Kayacık Mahallesi halı saha mevkiinde toplanan İzci Kulübünün çocuklarının yürüyüşünün ardından Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatının yaklaşık bin kişilik grubu, ellerindeki Türk bayrakları ve meşalelerle Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü. Her iki etkinlik, ardı ardına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Fener alayına, Karamürsel CHP ilçe Başkanı Şinasi Yazar, Karamürsel ADD Başkanı Münteha Purut, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Zuhal Öztorun ve vatandaşlar ile öğrenci izciler katıldı.

Karamürsel'de CHP ve ADD'den Alternatif Cumhuriyet Töreni

Karamürsel'de CHP ve ADD’den Alternatif Cumhuriyet Töreni Karamürsel'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 92'nci yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtının önünde resmi çelenk koyma töreni düzenlendi. Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), ve Karamürsel Atatürkçü Derneği (ADD) bu töreninin ardından alternatif bir çelenk koyma töreni daha yaptı Karamürsel İlçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 92'nci yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtının önünde resmi çelenk koyma töreni düzenlendi. Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), ve Karamürsel Atatürkçü Derneği (ADD) bu töreninin ardından alternatif bir çelenk koyma töreni daha yaptı. Bir dakikalık saygı duruşu okunan istiklal marşımızın ardından Karamürsel CHP ilçe Başkanı Şinasi Yazar yaptığı açıklamada, Atatürk’ün ‘Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyet, Türk Milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Türkiye Cumhuriyeti laik ve demokratik anlayıştan taviz vermeden. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda hızla ilerlemektir. Dedi.

Özcan Özalgın'a, Sarıbay ve Yazar'dan ziyaret

zcan Özalgın'a, Sarıbay ve Yazar’dan ziyaret Karamürsel'in efsane başkanlarından olan ve geçirdiği ameliyat sonrasında Karamürsel'deki oğlunun evinde istirahat eden Özcan Özalgın'ı Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve Karamürsel CHP ilçe Başkanı Şinasi Yazar ziyaret etti Kocaeli'n de çok geniş bir kesim tarafından tanınan, sevilen ve saygı duyulan, Karamürsel’de üç dönem üst üste belediye başkanlığı yapan Özcan Özalgın, yaklaşık 2 ay önce İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde çok riskli bir ameliyat geçirmişti.

CHP 92. Kuruluş Yıldönümü Kutladı

CHP 92. Kuruluş Yıldönümü Kutladı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel İlçe Teşkilatı, partinin kuruluşunun 92. yıldönümünü kutladı. CHP’nin 92. kuruluş yıldönümünü Karamürsel Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla kutlandı. Türk bayraklarıyla yürüyerek Atatürk Anıtına gelen CHP’liler, bir birlerini tebrik etti.

CHP Karamürsel, bayramlaşmasına Milletvekili Tahsin Tarhan katıldı;

CHP Karamürsel, bayramlaşmasına Milletvekili Tahsin Tarhan katıldı; ‘AKP’nin Kurtuluşunun Bizim Sunduğumuz 14 Maddeyi Kabul Etmesiyle Olur’ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel İlçe Örgütü, bayramın birinci günü ilçe merkezinde Milletvekili Tahsin Tarhan ve partililerin katılımıyla bayramlaştı. Yoğun kalabalığın yaşandığı bayramlaşma programı coşkulu bir şekilde geçti.

Tarihçi-Yazar Sinan Meydan Karamürsel'de Konferans Verecek

Tarihçi-Yazar Sinan Meydan Karamürsel’de Konferans Verecek Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneğinin (ADD) girişimiyle Tarihçi-Yazar Sinan Meydan 14 Mayıs 2015 perşembe günü saat 20.00’de Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) toplantı salonunda, konferans verecek. Karamürsel ADD Başkanı Münteha Purut, tüm Karamürsel halkı davetlidir dedi.

Yıldırım Karamürseli Sahipsiz Bıraktı

BİRİLERİ SES ÇIKARMALI Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü, ilçedeki sorunları konuşmak ve bu sorunlara çözüm sunmak için Karamürsel Sahili’nde bir araya geldiler. CHP’liler, Karamürsel’e doğru düzgün bir yatırım yapılmadığını ve yanlış adımların atılmaya devam edildiğini ileri sürdü. Eylül Cafe’de gerçekleşen kahvaltıya; CHP Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar, il kadın kolları başkanı Hülya Yolcubal, ilçe kadın kolları yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve gençlik kollarının yoğun katılımı ile başladı.