Ahmet Çalık tüm ilçe halkını davet etti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, ilçe halkına önemli bir davette bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, ilçe halkına önemli bir davette bulundu. Çalık, "Değerli ilçe halkı, çok çalıştık ve çok emek verdik. Başarılı bir seçim sürecinin sonuna geldik.

Sizleri 30 Mart 2024 Cumartesi günü (Bugün) saat 16:30'da 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan seçim ofisimizin önüne yanımda olmaya davet ediyorum" dedi. Çalık, sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Sözüm olsun, Karamürsel kazanacak."

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Saffet Gülnar | 30 Mart 2024 19:50

    1 saat önceden miting alanında yerimizi aldık inşallah pazar akşamı saat 21 de de bizim Ahmeti belediye başkanı olarak yine aynı yerde yerimizi alacağız şimdiden tüm karamursele hayırlı olsun

  • Ali Y. | 30 Mart 2024 11:19

    20 yıldır Karamürsel Mesut olamamış da , bu vakitten sonra mı mutlu mesut olacak :) Ahmet Çalık Kazanacak İnşallah ve Karamürsel’e 1 Nisanda bahar gelecek.

  • kemal | 30 Mart 2024 10:04

    orda olacam hayatımda hiç chp oy vermedim ama bu sefer ahmet çalık oy verecem çünkü akp hükümetine yeter demek için emekliyi böyle giderse sosyal yardıma muhtaç edecek amacıda bu olduğunu düşünüyorum tuzu kuru olanlar zaten akp oy veriyor menfaatleri ile belediyeye iş yapanlar ona veriyor ama unutmayın karamürsel emekli şehri emekliler oyunu ancak chp adayına oy atarsa bu secimi chp adayı ahmet çalık kazanır yok ben akp hükümetinin verdiği 10000 tl bana yeter açta yaşasam akp diyorlarsa sözün bittiği yerdeyiz demekki

BUNLARA DA BAKIN