Dünya Çevre Günü Karamürsel'de Coşkuyla Kutlandı

Karamürsel'de gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, çevre bilincini artırmayı ve doğanın korunmasına dikkat çekmeyi amaçladı. Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve etkinliğe katılan tüm yetkililer, çevreye duyarlılık konusunda farkındalık oluşturmanın önemine vurgu yaptı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Engin Akgün

Dünya Çevre Günü Karamürsel’de Coşkuyla Kutlandı

5 Haziran Dünya Çevre Günü, tüm dünyada olduğu gibi Karamürsel’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Başkan Yardımcısı İlkay Kaya, Basın Yayın ve Halkla ilişkiler müdürü Bilgütay Bağdat,  İlçe Jandarma Komutanı Alihan Ak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, İmeak Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel, Karamürsel Su Sporları ve Dalış Spor Kulübü (KARSAD) Başkanı Zeki Şirin, mahalle muhtarları, kurum müdürleri, birim amirleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Karamürsel Belediyesi ve İmeak Deniz Ticaret Odası iş birliğiyle organize edilen etkinlik, İlhan Çınar Alanı önünde bir araya gelen çevrecilerin katılımıyla başladı. Karamürsel Su Sporları ve Dalış Spor Kulübü (KARSAD) dalgıçları, Balık Adası ve İskele Meydanı arasında deniz temizliği gerçekleştirdi. Deniz temizliği sonrası dalgıçlarla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Ahmet Çalık, "Herkesin 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutluyorum," dedi.

Deniz temizliği programının ardından saat 19.00’da başlayan konser etkinliği, Karamürsel Kılavuz Gençlik Müzik Grubu, Mustafa Aksüt ve Grup Karamürsel'in performanslarıyla devam etti. İlhan Çınar Alanı’nda toplanan vatandaşlar, muhteşem bir müzik ziyafetiyle doyumsuz anlar yaşadı ve program bu coşkulu etkinlikle son buldu.

Karamürsel’de gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, çevre bilincini artırmayı ve doğanın korunmasına dikkat çekmeyi amaçladı. Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve etkinliğe katılan tüm yetkililer, çevreye duyarlılık konusunda farkındalık oluşturmanın önemine vurgu yaptı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN