Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Haberleri

Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Haberleri

Kaytazdere belediye başkanı Doğan Çitil oldu

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kaytazdere Belediye Başkan adayı Doğan Çitil, belde halkının geniş katılımı ve tam desteğiyle seçimi kazandı.

Kaytazdere halkından Doğan Çitil'e tam destek

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Doğan Çitil, seçim kampanyası kapsamında "Kaytazdere Yeniden Doğacak" sloganıyla belde halkına projelerini tanıttı.

Doğan Çitil, dostluk ateşini yaktı

Cumhuriyet Halk Partisi Kaytazdere Belediye başkan adayı Doğan Çitil, Kaytazdere Belediyesi bünyesinde uzun yıllardır idarecilik yapan ve aynı zamanda beldede esnaflık yapan geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isimdir.

Ercan Reyhanlı, Gençlerle Buluştu

AK Parti Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Ercan Reyhanlı, yerel seçimler öncesi gençlerle bir araya geldi. Etkinlik, Kaytazdere'nin geleceğine yönelik plan ve projelerin genç seçmenlere aktarılması amacıyla düzenlendi.

CHP Kaytazdere Şehit Mehmetçikleri Anma Programı

CHP Kaytazdere Belde Teşkilatı, Pençe Kilit Bölgesi'nde 9 askerimizin şehit düşmesi üzerine anma programı düzenledi.

Altınova müftüğü çalışanı tutuklandı!

Karamürsel Tv. özel haberi. Gazetemize gelen çok sayıda şikayet sonrası ortaya çıkan cinsel istismar olayı bu kadarına pes dedirtti. Altınova Müftülüğü'nde üst düzey bir yönetici olarak çalışan Abdullah K (60)

Kaytazdere kültür merkezi dualar ile açıldı

Kaytazdere belediye başkanı Ali Kangal'ın asrın projesi dediği ve üzerinde büyük bir önemle durduğu projesi bölgeye örnek olacak bir şekilde bitti.