Aydın Demir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karamürsel'de Büyük Kayıp: Aydın Demir Son Yolculuğuna Uğurlandı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve ekibi ile katılan Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkan adayı Ahmet Çalık, bugün defnedilen Karamürsel'in gururu Aydın Demir'in vefatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başpehlivan ve Altınkemer sahibi olan Aydın Demir, Türk güreş tarihine altın harflerle yazılmış bir isim olarak geçiyor. Kırkpınar'ın üst üste 615, 616 ve 617. yıllarında başpehlivanlık unvanını kazanarak Karamürsel'e altın kemeri getiren Demir, 1976-1978 yıllarında elde ettiği üst üste başarılarla Karamürsel ve Türkiye güreş tarihinde unutulmaz bir yer edindi.

Çalık, değerli büyüğümüz Aydın Demir'in vefatıyla ilgili derin üzüntü içinde olduklarını ifade etti. Karamürsel'in önemli bir değerini kaybettiğini belirten Çalık, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileyerek tüm ilçenin başı sağolsun dileklerini iletti.

Aydın Demir'in cenazesi, bugün Karamürsel'de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Karamürsel halkı, bu büyük kaybın üzüntüsünü yaşarken, Aydın Demir'i dualarla anmaya devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN