Karamürsel halkı ve esnafı emniyet yetkililerine seslendi

Karamürsel halkı ve esnafı ilçede her geçen gün hızla çoğalan ve nedense bir türlü çözülemeyen hatalı park ve aşarı ses nedeni ile Karamürsel Emniyeti yetkililerine seslenerek

Karamürsel halkı ve esnafı ilçede her geçen gün hızla çoğalan ve nedense bir türlü çözülemeyen hatalı park ve aşarı ses nedeni ile Karamürsel Emniyeti yetkililerine seslenerek "Ceza yazıyorsunuz, müdahale ediyorsunuz görüyoruz ama hiç biri caydırıcı değil!" diyerek seslendi.

Karamürsel Cumhuriyet Caddesi, İnönü Caddesi, Çiftlik Caddesi ve Raufdenktaş bulvarı üzerinde yaşanan hatalı parklar esnafı ve vatandaşı canından bezdirdi. Özellikle ilçe esnafı yük indirme ve bindirme yerlerine yapılan hatalı parklar nedeni ile büyük mağduriyetler yaşadıklarını bir çok kişinin araçlarını sabit olarak bu alanlara gün boyu park etmeyi adet haline getirdiklerini dile getirdi.

Özellikle bu caddelerde çok yoğun bir şekilde tesisatlı ve abart egzozlu araçların fink attığı bir çok vatandaş ve esnafın bu nedenle tartıştığı ve hatta kavgaların yaşandığı dile getirildi. Artık canından bezen ilçe halkı ve esnafı bu konuların acil bir şekilde caydırıcı olarak çözülmesi için yetkililerden yardım istedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR