Karamürsel'de Aras Kargo rezaleti!

Karamürsel Aras Kargo ilçe halkını canından bezdirdi. Karamürsel Aras Kargo müşterilerini mağdur etmeye devam ederken genel merkezin olan bitene ve şikayetlere aldırış etmemesi ise bu kadarına pes doğrusu dedirtiyor.

Karamürsel Aras Kargo ilçe halkını canından bezdirdi. Karamürsel Aras Kargo müşterilerini mağdur etmeye devam ederken genel merkezin olan bitene ve şikayetlere aldırış etmemesi ise bu kadarına pes doğrusu dedirtiyor.

ARAYAN YOK SORAN YOK

Karamürsel Aras Kargo şubesine gelen kargolarda müşteri telefonla aranmıyor! Kargo üç gün bekletilip ardından iade ediliyor! Acili yeti olan ilaç, ruhsat, iş makinası parçası gibi ürünlerin takibini yapamazsanız yada süreyi kaçırırsanız, hiç bir şekilde kargo şirketi tarafından bilgilendirilmiyorsunuz! Ayrıca üçüncü gün kargonuz iadeye düşerse kargonuzu şubede görüyor elinize alıyor ama hiç bir şekilde teslim alamıyorsunuz.

SİSTEMİMİZ BU ŞEKİLDE YAPILACAK HİÇ BİR ŞEY YOK

Hayati önem taşıyan bir kargonuz bile olsa sizin hastanede olmanız yada hasta yatıyor olmanız kimsenin umurunda değil! Ne sizi arayıp kargonuzun geldiği bilgisi veriyor şube nede acili yetiniz kimsenin umurunda olmadığı şikayetler her geçen gün artıyor olsa da, Karamürsel Aras Kargo'da hiç bir çalışanın umurunda değil gibi gözüküyor.

Ek olarak dağıtıma çıkan kargoların evde olunmaması sebebiyle teslim edilememesi durumlarında herhangi bir bilgi verilmeden, şubeye dönerek "MÜŞTERİ KARGOSUNU ŞUBEDEN ALACAK" notu düşüldüğü iddia edildi. Ayrıca mağduriyet yaşayan vatandaşlardan Aras Kargo müşteri hizmetlerinin ise söz konusu kargo şikayetleri ile ilgili süreçte, müşterilerin şikayetleri için yetkili kişilere aktarılacağı bildirilmesine rağmen, sürekli yaşanan sorunlara her defasında şikayetçi olunduğu halde herhangi bir çözüm üretme arayışına girilmediği iddiası, var olan şikayetler arasında dikkat çekecek durumda gözükmekte.

Müşteri Şikâyetlerini yayınlayan Türkiye'nin en büyük sitesi olan sikayetvar.com üzerinde ise son bir kaç saat içerisinde Türkiye'nin farklı konumlarından benzer şikayetlerin bulunması ve Şikayet Var internet sitesi üzerinde puanı en düşük olan kargo firmasının Aras Kargo olması ise, iddiaların doğruluğunu niteler halde olduğunu gözler önüne sürmekte.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR