İsmail Yıldırım yine gündem yaratmaya çalışıyor

Karamürsel AK Parti belediye başkanı İsmail Yıldırım son zamanlarda gündeme sık, sık AK Parti ilçe başkanı ve onun üzerinden AK Parti teşkilatına verdiği göz dağları ile gündem yaratmaya çalışıyordu.

Karamürsel AK Parti belediye başkanı İsmail Yıldırım'ın son zamanlarda AK Parti ilçe başkanı ve AK Parti teşkilatına yönelik yaptığı çirkin saldırılar ve gözdağı vererek gündem yaratmaya çalıştığı iddia ediliyor.

Bazıları, İsmail Yıldırım'ın AK Parti'den belediye başkanı olamayacağı için AK Parti genel merkezden Ankara'da bir görev istediği, bu nedenle sık, sık Ankara'ya giderek boy gösterip bu nedenle sosyal medyada siyasilerle çektirdiği fotoğrafları yayınladığı biliniyor.

Diğer taraftan ise koltuktan kalktıktan sonra başının ağrımaması için Karamürsel'de siyaseti şekillendirmeye çalıştığı fakat İlçe başkanlığı yapan Sait Mete'nin halkın her kesimine dokunduğu için AK Parti teşkilatının yeni dönem belediye başkan adayı olmasının önünün kesilmesi için Yıldırım'ın Cumhuriyet Halk Partisi'ni kullanarak gündem yaratmaya çalıştığı iddia ediliyor.

İŞTE KOCAELİ BASININDA YILDIRIM'A YAKIN GAZETELERİN GÜNDEMİ

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'in girişimi ile CHP'den Karamürsel adayı olmak için gizli görüşmeler yapan İsmail Yıldırım'ın bugün Ankara'da olduğu ve CHP'nin yerel yönetimleri belirleyen komisyondaki en yetkili isimle görüştüğü bildirildi.

NAİL ÇİLER İSMAİL YILDIRIM'I GÖRSEM TANIMAM

Gazetemizin ulaştığı Nail Çiler'in İsmail Yıldırım'ı görsem bile tanımam. Kendisi ile sadece bir kere depremde yardım götürdüğümüz Hatay'da tanıştık. Kendisi ile denk gelsem kendisini tanımam. Haberin kim tarafından servis edildiğini bilmiyorum dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR