Pehlivanların Yemek Görüntüleri Olay Yarattı! 3 Kuzu 10 Dakikada Bitti

Kocaeli Karamürsel ilçesinde başpehlivanların yer aldığı yemeğin görüntüleri binlerce kez izlendi. İşte o anlar…

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Pehlivanların Yemek Görüntüleri Olay Yarattı! 3 Kuzu 10 Dakikada Bitti

Kocaeli Karamürsel ilçesinde başpehlivanların yer aldığı yemeğin görüntüleri binlerce kez izlendi. İşte o anlar…

Yağlı güreşlerde yer alan pehlivanların er meydanlarındaki mücadeleleri kadar normal hayatları da ilgi odağı olmayı sürdürüyor. 10 kişilik pehlivan grubunun yemek yediği anlara ait video, kısa süre içinde binlerce kez izlendi.

PEHLİVANLARIN YEMEK GÖRÜNTÜLERİ İZLENME REKORU KIRDI

İş insanı Eşref Yürek tarafından Karamürsel’de pehlivanlara yapılan yemek ikramı ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz yıl Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde çeyrek final yapan Yiğit Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu ve Arif Akın, Erkan Ertan, Ekrem Akın gibi başpehlivanlardan oluşan 10 kişilik grubun yemek yediği anlar sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.

3 KUZUYU 10 DAKİKADA YEDİLER

Türkiye’de yağlı güreşin tek adresi durumundaki ‘Akdeniz’in Başpehlivanları’ hesabından yayınlanan o anlar binlerce yağlı güreş izleyicisini kendisine çekmeyi başardı. Söz konusu videoda başpehlivanların kendilerine ikram edilen 3 kuzuyu kısa sürede silip süpürdüğü gözlendi. O anlara şahitlik eden güreş severlerse bol bol ‘Pehlivanlarımıza maşallah’ yorumunda bulundular.

PEHLİVANLAR NASIL BESLENİR?

Yağlı güreş pehlivanları için beslenme olmazsa olmazdır! İyi beslenmeyen bir pehlivanın er meydanında rakiplerine karşı şansı yoktur. Pehlivanlar protein ağırlıklı beslenir. Genellikle yoğun ağırlık antrenmanları yaptıkları için günlük protein almak zorundadırlar. Diyetisyen eşliğinde, kaybedilen kalori ve kazanılması gereken güç hesaplanarak hazırlanan yemekler, pehlivanlar tarafından tüketilir.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Abdullah | 27 Mayıs 2024 13:30

    Pehlivan kola veya gazlı içecekler içmez ve İsrail ürünü hiç içmez

BUNLARA DA BAKIN