Karamürsel'in Geleceği Emin Ellerde

Karamürsel Açı Spor Kulübü, voleybol, basketbol ve taekwondo branşlarında faaliyet göstermektedir. 2019 yılında kurulan kulüp, kısa bir süre sonra pandemi nedeniyle çalışmalarına ara vermek zorunda kaldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Karamürsel’in Geleceği Emin Ellerde

Karamürsel Açı Spor Kulübü, voleybol, basketbol ve taekwondo branşlarında faaliyet göstermektedir. 2019 yılında kurulan kulüp, kısa bir süre sonra pandemi nedeniyle çalışmalarına ara vermek zorunda kaldı. 2021 yılında yeniden faaliyete geçen kulüp, her sene beş kategoride müsabakalara katılarak Karamürsel’de çok sayıda çocuğa lisanslı oynama imkânı sundu.

Çalışmalarının meyvelerini almaya başlayan kulübün U-11 Erkek Basketbol Takımı, üç grupta toplam 20 takımın katıldığı karşılaşmalarda 12 maçın tamamını kazanarak Kocaeli genelinde ilk dört takım arasına girdi ve final grubuna kalma başarısını gösterdi. Aynı şekilde, U-12 Takımı da dört grupta toplam 26 takımın katıldığı karşılaşmalarda 11 maçın 11’ini kazanarak Kocaeli genelinde ilk dört takım arasına girdi ve final grubuna kaldı.

Kulüp antrenörleri ve sporcuları, Kocaeli gibi tecrübeli antrenörlerin ve yetenekli sporcuların oluşturduğu başarılı hakemlerin yönettiği altyapı maçlarında gösterdikleri başarılarla dikkat çekmeyi başardı. Karamürsel Açı Spor Kulübü Antrenörü Engin Serdar Meylani, bu başarının bir ekip işi olduğunu vurgulayarak, emeği geçen sporcu velilerine, tüm antrenörlere ve çocuklara teşekkür etti.

Kulübün amacı, huzurun hakim olduğu ilçede basketbol ve diğer spor branşlarını sevdirerek yayılmasını sağlamak ve ülkemiz basketboluna kazandırılabilecek çocuklar yetiştirmek. Antrenör Meylani, çocukların maçlarda güzel anılar biriktirerek bu büyülü oyunun yayılmasını sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Karamürsel Açı Spor Kulübü olarak, önümüzdeki hafta başlayacak olan sıralama maçlarında U-11 ve U-12 takımlarına başarılar diliyoruz. Tüm çocuklarımızı basketbol oynamaya davet ediyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN