Karamürsel'de 'Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın' Projesi

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, çocukların kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılımını artırmak amacıyla 'Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın' projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında yüzlerce çocuk sinemayla buluşturuldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel'de "Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın" Projesi

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, çocukların kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılımını artırmak amacıyla "Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın" projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında yüzlerce çocuk sinemayla buluşturuldu.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından desteklenen proje, Karamürsel Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirildi. Proje, özellikle Karamürsel'in kırsal mahalle okullarındaki ilköğretim çağındaki çocukları hedef alarak, onların sinema ile tanışmasını ve sinemayı erken yaşta sevmelerini amaçlıyor.

Başkan Ahmet Çalık, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılımını artırmak ve sinemayı sevdirmek için bu projeyi başlattık. Sinemaya gitmeyen çocuk kalmasın diye yola çıktık ve yüzlerce çocuğumuzu sinemayla buluşturduk," dedi.

Proje, Karamürsel Belediye Sinemasında hayata geçirildi ve büyük ilgi gördü. Çocuklar, sinemada izledikleri filmlerle hem eğlendi hem de sinema kültürünü yakından tanıma fırsatı buldu. Projenin devam edeceği ve daha fazla çocuğun sinemayla buluşturulacağı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Tolga | 31 Mayıs 2024 10:39

    Vizyona bak maşallah :)

BUNLARA DA BAKIN