Polis

Polis Haberleri

Ünlü hukuk kadını Neslihan Vona İstanbul İl Başkanı oldu

Genç yaşına rağmen ülke genelinde çok büyük başarılara ve sosyal sorumluluk projeleri ile isminden sık, sık söz ettiren Karamürselli iş insanı Mert Vona'nın eşi Av. Neslihan Vona, EMŞAV İstanbul il Başkanlığına atandı.

Önce beş takla attı sonra tarlaya uçtu

Karamürsel Kent konut girişinde meydana gelen trafik kazasında ortalık karıştı. Meydana gelen trafik kazasında görgü tanıklarının iddiasına göre aşırı süratle seyreden A. D.

Ters şeride koca otobüsü yolun ortasına bırakıp 6 saat trafiği felç etti

Karamürsel'de akşam saatlerinde yaşanan olay bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. Olay Kayacık mahallesi, Feneryolu caddesi üzerinde meydana geldi. 77 Plakalı serv

Başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfeze atandı

Karamürsel' tayin olduğu günden bu yana büyük başarılara imza atan Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan Körfez Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Karamürsel'e gazlamaya gelen araçlar herkesi canından bezdirdi!

Karamürsel'de özellikle çevre ilçelerden gelen modifiyeli araba ve motosikletler herkesi canından bezdirdi. Kordon boyu ve sahil Mevkii’nde hız kesici kasislerin bulunmaması yayaların can güvenliğini tehlikeye atıyor. Karamürsel'de özellikle akşam saatlerinde en işlek caddelerden biri olan Kordonboyu Mevkii’nde hızlı geçiş yapan araçlar vatandaşların hayatını riske atıyor.

Aranan hükümlü yapılan operasyon ile yakalandı

İşlemiş olduğu “ Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma, taşıma ve bulundurma” suçundan kesinleşmiş 1 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan Ö.G(31), Karamürsel’de düzenlenen operasyon ile yakalandı.

Karamürsel'de korkunç kaza araç içinde sıkıştı

Karamürsel ilçesi Ulaşlı Mevkii D-130 İzmit istikameti üzerinde facia kıl payı atlatıldı.  Meydana gelen trafik kazası sonrası kazaya karışan aracın içerisinde bulunan bir vatandaş araç içerisinde sıkıştı.

Ereğli'de zincirleme kaza: 2 yaralı

Karamürsel'de yürekleri ağızlara getiren kaza sonrası bir araç ters döndü.

Ereğli mahallesinde evinde ölü bulundu

Karamürsel in Ereğli Mahallesinde ikamet eden İslam Arslan (58) isimli kişi henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü hayatını kaybetti.

Karamürsel yolda alev alan araç kül oldu

Karamürsel'de facia kıl payı atlatıldı. Seyir halinde yanmaya başlayan otomobil küle döndü ve kullanılamaz hale geldi.

Karamürsel yola çıkan çocuğa motosiklet çarptı: 2 yaralı

Yola çıkan çocuğa motosiklet çarptı: 2 yaralı

Karamürsel'de hırsızlar araba parçalarına dadandılar

Karamürsel'de son günlerde hırsızlar park halindeki araçlara dadandılar. Karamürsel genelinde son günlerde araç sahiplerinin başı oto fareleri ile dertte.

Metin Kalafat intihar etti!

Karamürsel Emniyetten nefes kesen kovalamaca!

Karamürsel'de geçtiğimiz gece polisin dur ihtarına uymayarak kullandığı 16 ATL 695 Plakalı aracını görevli memurların üzerine süren Halil İbrahim A. (44)

Karamürsel'de korkunç kaza!

Karamürsel'de korkunç kaza. iki yaşındaki bebek evin mutfak penceresinden iki kat aşağıya beton zemine düştü. Olay 4 Temmuz mahallesi 2118 Sokakta bulunan bir apartmanda meydana geldi. İki yaşındaki Mahmut A.

Karamürsel merkez yine karıştı! 1 kişi bıçaklandı!

Karamürsel'de her geçen gün artarak devam eden olaylara bir yenisi daha eklendi, çarşı merkezinde bir birine giren Beytullah Gökarslan ile Ömer Arpacık

Öldü mü ? Yaşıyor mu ? Belli değil ama 15 yıl ceza aldı!

Karamürsel'de ortada olmayan ceset için 15 Yıl ceza alan şahıs için son karar bu gün verildi.

Lütfen görenler haber versin! Aile perişan

Karamürsel'de ikamet eden 26 yaşındaki Gizem Tan evden çıktı ve adeta sırra kadem bastı. Ailesi ve sevenlerinin her yerde aradığı Giz Tan'ı görenlerin insaniyet namına 0535 038 64 41

Toplam 1153 haber.