Polis

Polis Haberleri

Bu acıya yürek dayanmaz! Bir evladı ceza evine, bir evladı toprağa!

Bu acıya yürek dayanmaz. Dün sabah saatlerinde Karamürsel'de yaşanan korkunç olay sonrası bu gün Karamürsel Merkez Camiinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrası Murat Can Torun, toprağa verilirken uyuşturucu etkisinde olduğu iddia edilen ve abisini öldüren Emre Torun ise Ceza evine gönderildi.

Yine Met yine cinayet! Öz abisini bıçakla uyurken öldürdü!

Son zamanlarda ülke genelinde hızla yayılan ve bir türlü önüne geçilemeyen "MET" metamfetamin yine bir aileyi paramparça etti. Kocaeli Karamürsel'de yaşanan cinayet sonrası ortaya atılan iddialar "metamfetamin" isimli uyuşturucunun ne büyük bir tehlike olduğunu bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Öz abisini uyurken odasına girip öldüren Emre Torun (29)nin uyuşturucu madde "metamfetamin" etkisinde olduğu iddia edildi.

Korkunç cinayet! Öz kardeşini uyurken öldü!

Karamürsel'de korkunç cinayet. Öz kardeşini elindeki bıçakla uyurken öldüren kardeş polise teslim oldu. Olay Karamürsel 4 Temmuz mahallesinde bir aile apartmanında sabah saatlerinde gerçekleşti.

Karamürsel sahil bandında tehlikeli kalabalık

Karamürsel'de son günlerde yaşanan provokasyonlara bir yenisi daha eklendi. Karamürsel Kayacık Mahallesi Fener yolu caddesi sahil bandında henüz bilinmeyen bir nedenle toplanan kalabalık gurup paniğe neden oldu... Ayrıntılar geliyor...

Karamürsel emniyetten nefes kesen operasyon!

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler önceden takibe aldıkları eve yaptıkları operasyonda yüklü miktarda çorapların içine ve çeşitli yerlere saklanmış

Provokatörler Karamürsel’de yine iş başında

Karamürsel Kayacıkmahallesi D 130 Karayolu GO petrol karşısında bir gurubun 2 kişiyi darp ettiği iddia edilmesi üzerine ilçede bir anda ortalık karıştı.

Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümünü törenle kutladı

Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümünü törenle kutladı. Tören, Karamürsel Kaymakamlığı önünde gerçekleştirildi ve İlçe Emniyet Müdürü Vedat İşleyen 'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı.

İlçeyi savaş alanına çevirenler için vekil arayıp destek istediler

Karamürsel'de bıçak ve sopalarla saldırı yapan 2 kişiyi bıçakla 2 kişiyi ise sopa ile yaralayan gurup için Şanlıurfa MHP millet vekili İbrahim Özyavuz'u aradıklarını

Bıçak ve sopalarla saldırıp 4 kişiyi yaraladılar

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Amiral caddesi beton yol mevkiinde bir lokalin önünde sohbet eden kişilere yaklaşık 20 kişilik bir gurup yanlarında getirdikleri bıçak ve sopalar ile bir anda saldırdılar. Eşinin yanında bıçaklandı.

Bilgilerin Terör Örgütlerinin Eline Geçti” Diyerek Dolandırdı  

Bilgilerin Terör Örgütlerinin Eline Geçti” Diyerek Dolandırdı. Karamürsel'de kendisini polis olarak tanıtan şahıs, bir vatandaşı, "Kimlik bilgilerinin terör örgütleri tarafındankullanılıyor " diyerek bir kişiyi dolandırdı.

Korkunç trafik kazası 1 kişi ağır yaralı

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde bir araç yayaya çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralının bilincinin kapalı olduğunu ve durumunun ağır olduğu dile getirdiler.

Polis noktası önünde korkutan kaza 2 yaralı!

Karamürsel, Kayacık mahallesi D-130 Karayolu ilçe girişinde bulunan polis kontrol noktası ışıklarda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Karamürsel'de sahte tarikat etkinliği!

Karamürsel'de sahte tarikat uyarısı: Diyanet'i çok acil göreve çağırıyorum! Hayriye köyü cami imamı deprem bölgesine gidince, camide Diyanet’ten habersiz kadınlı erkekli toplantı yapıldı. Mahalle sakinleri endişelerini sosyal medya fenomenleriyle paylaştı.

Yoldan karşıya geçerken feci şekilde hayatını kaybetti

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D 130 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi tir altında feci şekilde ezilerek hayatını kaybetti.

Karamürsel'de korkunç kaza tırın altında parçalandı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D 130 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi tir altında feci şekilde

Sami Taşçı elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti

Karamürsel'in sevilen ismi Sami Taşçı elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Şüphelendikleri şahıslar hırsız çıktı

Hırsızlık olayları o kadar arttı ki, sokakta şüpheli görülen şahıslar bile hırsız çıktı.

Suçlular Karamürsel'de yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, "suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi" suçundan aranan İ.Ç. ile "hırsızlık" suçundan aranan F.B.'nin Karamürsel'de yakalandığı belirtildi.

Hafriyat kamyonu devrildi araç şoförü yaralandı

Karamürsel'de yürekleri ağızlara getiren kaza, hafriyat kamyonunun denildiğini gören vatandaşlar hemen yardıma koştu.

Toplam 1150 haber.