Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber

Karamürsel başta olmak üzere Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber Haberleri

İbrahim Karaosmanoğlu Karamürselde Salı Pazarını Gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel’de Önce Esnef Kefaleti ardındanda Pazarcılar odasını ve salı pazarındaki pazar esnafı ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. Karamürsel’de Başkan Karaosmanoğlu’na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, İlçe Kadın Kolları Başkanı ve partililer eşlik etti.

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu,Narinoğlu'na iade-i ziyarette bulundu.

Valiyi Kapıda karşıladılar . Hükümet Konağı önünde Vali Cebiroğlu'nu, Kaymakam Narinoğlu ve Karamürsel Emniyet Müdürü Cenk Bozdağ ile diğer protokol karşıladı. Daha sonra makama geçen Vali Cebiroğlu, burada anı defterini imzaladı. Narinoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Cebiroğlu'na ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Hoş bir sohbet sonrasında Narinoğlu misafirine kendi yazdığı kitabı hediye ederek uğurladı.

Karamürsel de Gece Araç Kundaklayanlar Yakalandı

Edinilen bilgilere göre, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Amiral Caddesi üzerinde bulunan bir otomobil kundaklandı. Otomobilin yandığını fark eden çevredekiler durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Hızla olay yerine giden itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Olayın ardından soruşturma başlatan ekipler otomobili kundakladığı iddia edilen şahsı yakaladı. İsmi açıklanmayan şahsı poliste biten işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Karamürsel Emniyeti bu tarz yaşana bilecek olaylara karşı önlemlerinin alındığını bildirdi.

Karamürsele Soğuk ve Yağışlı Hava Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin yarından itibaren orta Akdeniz üzerinden gelecek olan alçak basınç merkezi ve yağışlı havanın, Pazartesi günü bu yağışlı sisteme ilave olarak Balkanlar üzerinden gelecek olan soğuk havanın etkisi altına gireceği tahmin edildiğini duyurdu.

Karamürsel de Hırsızlar Trafodaki Bakır Telleri Çaldılar.

Karamürsel Ereğli Mahallesin de Sünni Baba Türbesine Çıkarken Su Deposu nun Yanında Bulunan Elektrik Trafosu Ve Trafo nun İçerisindeki Bakır Kabloları Çalan Hırsız veya Hırsızlar Mobese Kameralarına Takıldılar Eşgalleri Belirlenen Hırsız ların Polis Tarafından Arandığı Ögrenildi.

Ahmet Taşçıdan Karamürsel Kaymakamı Narinoğluna Ziyaret

İlçemizin önde gelen iş adamlarından Ahmet BAŞ ve Hasan KOYGUN'un da eşlik ettiği ziyarette, Ahmet NARİNOĞLU memnuniyetini dile getirerek kendisine Türk Güreşine ve Karamürsel'e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Karamürsel Ziraat Odasında Kongre Heyecanı Başladı

Karamürsel Ziraat Odası’nda kongre heyecanı başladı. Cumartesi günkü seçimde 14 kişilik meclis belirlenecek. Kongrede Memduh Birinci’nin tek aday olması bekleniyor.

Ereğli D-130 Karayolunda 15 Yaşında Çocuğa Araba Çarptı..

Ereğli D-130 Karayolunda tepeköy altını geçtikten sonra karşıdan karşıya geçmeye çalışan Alihan . Ö. ( 15 ) İsimli gence Yalovadan - İzmit istikametine gitmekte olan 35 AV 662 Plakalı audi A4 marka otomobili kullanan Selahattin T. ( 30 ) İsimli şahıs çarptı. Olayda 112 ekiplerine haber verilirken yaralı genç gölcük devlet hastanesine kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Kara Mürsel Alp Sempozyumuna 172 Akademisyen Katılacak

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, hazırlık çalışmaları devam eden sempozyuma, Türkiye ve dünyanın önemli üniversitelerinde görev yapan 172 akademisyenin katılacağı belirtilerek, sempozyumda, dünya denizcilik tarihine önemli atıfların yapılacağı 154 tebliğ sunulacağı bildirildi.

AHMET TAŞÇIYA PACSAL NOUMA GÜREŞTE KAFA TUTARSA

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Taşçı TRT ekranlarında yayınlanan Kadir çöpdemirin sunduğu koptu geliyor isimli yarışma programına katıldı.

Ak Gençlerden Yıldırıma Ziyaret

Karamürsel Ak Parti Karamürsel Gençlik Kolları 4.Olağan kongresinin ardından Başkanlık görevini devralan Adem Özgüneş ve yönetimi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

KARAMÜRSELDE 2023 STRATEJİK PLANLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Karamürsel kaymakamı Ahmet Narinoğlu tarafından Eğitim, Sağlık, Tarım ve Hayvancılık, Ekonomi, Kentsel Altyapı, Ulaşım ve Trafik, Sosyal Hizmetler, Kültür Turizm, Çere ve Doğal Altyapı, Gençlik ve Spor, Güvenlik ve Yönetim sektör başlıkları içeren ve bu sektörlerle ilişkili ilçedeki Sivil toplum kuruluşu, özel kuruluş, kamu kurum ve kuruluşlarının katıldığı toplantılar kapsamında bugün eğitim ve sağlık sektöründe çalışanları bugün kaymakamlık toplantı salonunda ağırlandı.

Lodos , Karamürsel'de Seraları Talan Etti

Karamürsel İlçesi'nde dün akşam saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar , seraların yıkılmasına neden oldu.

Karamürsel Devlet Hastanesinin Eksikleri Gideriliyor

Karamürsel devlet hastanesinin sorunları ile ilgili olarak Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Karamürsel Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sorunları tespit etti, çözüm için gerekenlerin ivedilikle yapılacağını söyledi.

Karamürsel Keşfedilmeyi Bekleyen Bir Cennet

Karamürsel, dünya üzerinde bir günde dört mevsimin yaşanabileceği ender coğrafi yörelerden biri olarak bilinir. Vadi ve yürüyüş parkurları içerisinde her yer meyve ve sebze bahçesi ile dolu olan Karamürsel, alternatif turizm faaliyetleri için ender bulunan bölgeler arasında yer alır. Karamürsel’de İzmit Körfez’i ile İznik Gölüne kadar olan vadi içerisinde doğal, kültürel ve arkeolojik öneme sahip köyler bulunmaktadır.

Karamürsel için meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Karamürsel için meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı ilçemiz için Parçalı, zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren kuvvetli olması bekleniyor.

Fırtına Deniz Ulaşımını Vurdu,Karamürselde Trafik Felç Oldu

Kuvvetli lodos nedeniyle, Yalova ve Topçularda deniz ulaşımı durdu. Ulaşımın yapıldığı tek hat olan Yalova-Topçular arasında feribot seferleri iptal edilince şehir trafiğini felç etti.

Karamürsel Ereğli’de sabah saatlerinden beri elektrikler kesik.

Saat 12:00’den beri elektriklerinin kesik olduğunu söyleyen vatandaşlar, Sedaş’a ulaşamamaktan şikayetçi. Bölge esnafı da kesinti yüzünden erken saatte kepenkleri indirdi. Ayrıca Karamürsel’in bazı köylerinde kesinti var. Kesintilerden bunalan vatandaşlar Sedaş’a ulaşamamaktan dert yanıyor.

Karamürselde Korkunç Kaza 5 Yaralı

Karamürselde Korkunç Kaza 5 Yaralı yaralılardan bir bayan araçta sıkıştı . Ayrıntılar birazdan.....